Ατλέτικο Μαδρίτης : Κινείται για Οζίλ!

Ατλέτικο Μαδρίτης : Κινείται για Οζίλ!

Η Ατλέτικο Μαδρίτης βρίσκεται σε συζητήσεις με την πλευρά του Μεσούτ Οζίλ και του προσφέρει ένα πλουσιοπάροχο συμβόλαιο για τον πείσει να επιστρέψει στη Μαδρίτη το ερχόμενο καλοκαίρι.

Συζητήσεις μεταξύ Ατλέτικο Μαδρίτης και Μεσούτ Οζίλ φέρνει στο φως η «Sun», με την ισπανική ομάδα να κινείται για την απόκτηση του παίκτη ως ελεύθερου το ερχόμενο καλοκαίρι.

Είναι σχεδόν δεδομένο ότι ο Γερμανός διεθνής δεν θα βρίσκεται στην Άρσεναλ και την επόμενη σεζόν και η περίπτωση του έχει δημιουργήσει ένα κλίμα αβεβαιότητας στους Λονδρέζους. Ναι μεν θα έχουν τη δυνατότητα να τον πουλήσουν τον Ιανουάριο, αλλά και ο ίδιος θα μπορεί να συζητήσει με οποιαδήποτε ομάδα θέλει στο ίδιο διάστημα και να μεταγραφεί ως ελεύθερος το καλοκαίρι, αφήνοντας τους «κανονιέρηδες» χωρίς κάποιο κέρδος.

Σε αυτό ακριβώς το κλίμα ποντάρει και η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε, η οποία προσφέρει ένα μισθό περίπου 200.000 λιρών την εβδομάδα για να πείσει τον 29χρονο μεσοεπιθετικό να επιστρέψει στη Μαδρίτη, 4,5 χρόνια μετά την αποχώρηση του από τη Ρεάλ.

Βέβαια, τα χρήματα που δίνουν οι «ροχιμπλάνκος» είναι σαφώς λιγότερα από αυτά που αξιώνει ο Οζίλ, με τους εκπροσώπους του να έχουν ζητήσει από την Άρσεναλ συμβόλαιο με απολαβές 330.000 λιρών την εβδομάδα. Όσο, όμως, περνάει ο καιρός τόσο αναμένεται να πέφτουν και οι απαιτήσεις του Γερμανού μεσοεπιθετικού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ