Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Αντσελότι πρότεινε στον Μόντριτς να ενταχτεί στο προπονητικό του σταφ

Σύμφωνα με την MARCA ο Κάρλο Αντσελότι έχει προτείνει στον Λούκα Μόντριτς να ενταχτεί στο προπονητικό τιμ του Ιταλού προπονητή, σε περίπτωση που αποφασίσει να κρεμάσει τα παπούτσια του στο τέλος της σεζόν.

Ο Λούκα Μόντριτς μετά από 12 χρόνια στην Ρεάλ Μαδρίτης είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει από την ισπανική πρωτεύουσα και να αναζητήσει αλλού τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο Κάρλο Αντσελότι δεν έχει ψηλά στις επιλογές του για την μεσαία γραμμή της Βασίλισσας τον Κροάτη μέσο, ο οποίος βλέπει τον χρόνο συμμετοχής του να μειώνεται συνεχώς. Ωστόσο, ο Ιταλός τεχνικός εκτιμάει ιδιαίτερα τον 38χρονο άσο και γι’ αυτό τον λόγο του έχει κάνει μια ιδιαίτερη πρόταση.

Διαβάστε επίσης: Το ΑΣΕΑΔ απέρριψε την προσφυγή του Ολυμπιακού – Πρόκριση στα χαρτιά για τον Παναθηναϊκό

Όπως αποκάλυψε το πρωί ο δημοσιογράφος Ραμόν Άλβαρεθ ντε Μον, στην εκπομπή «La Tribu» στο ραδιόφωνο της Marca, ο Αντσελότι έχει προτείνει στον Λούκα Μόντριτς να γίνει μέλος του προπονητικού του επιτελείου, στο τέλος της χρονιάς.

Παρ’ όλα αυτά, ο αρχηγός της εθνικής Κροατίας φαίνεται πως, σε πρώτη φάση, είναι αρνητικός στην πρόταση του Ιταλού τεχνικού, όπως έκανε γνωστό η «AS» αφού ο ίδιος θέλει να συνεχίσει να παίζει και να μην… κρεμάσει τα παπούτσια του το καλοκαίρι. Σε περίπτωση βέβαια που τελικά αυτό δεν συμβεί είναι πιθανό να επαναξιολογηθεί από κείνον η τιμητική προσφορά που του έκανε ο Κάρλο Αντσελότι.

Ο Μόντριτς αποτελεί έναν μύθο στην σύγχρονη ιστορία των Μερένχες, με τους οποίους έχει καταγράψει συνολικά 516 συμμετοχές, πανηγυρίζοντας 22 τίτλους εκ των οποίων 5 Champions League.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από