Το ΑΣΕΑΔ απέρριψε την προσφυγή του Ολυμπιακού – Πρόκριση στα χαρτιά για τον Παναθηναϊκό

Το ΑΣΕΑΔ απέρριψε την προσφυγή του Ολυμπιακού – Πρόκριση στα χαρτιά για τον Παναθηναϊκό

Μια απόφαση που προκαλεί πολλά ερωτηματικά και είναι ενάντια στον κανονισμό της Λίγκας.

Την απόρριψη της προσφυγής του Ολυμπιακού και την πρόκριση του Παναθηναϊκού (σ.σ στα χαρτιά) στο Final 4 του League Cup αποφάσισε το ΑΣΕΑΔ.

Μια απόφαση, που προκαλεί πολλά ερωτηματικά, καθώς είναι ενάντια στον κανονισμό της Λίγκας, ο οποίος προβλέπει ρητά ότι το παιχνίδι θα πρέπει να συνεχιστεί από την αρχή (0-0) του δεύτερου σετ. Με δεδομένο ότι ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό το σκεπτικό, πρόκειται για μια απόφαση-σκάνδαλο, καθώς είναι αντίθετη με τον κανονισμό της διοργανώτριας Αρχής.

Διαβάστε επίσης: Το πλάνο του Μεντιλίμπαρ ενόψει Φερεντσβάρος

Η πρωτόδικη απόφαση ήθελε τον Παναθηναϊκό να παίρνει το παιχνίδι στα χαρτιά, με τον Ολυμπιακό, όμως, να προσφεύγει στο ΑΣΕΑΔ και να ζητάει τη συνέχιση της αναμέτρησης, όπως προβλέπει ο κανονισμός της Λίγκας. Η προσφυγή του πειραϊκού συλλόγου, ωστόσο, απορρίφθηκε, όπως επίσης και η πρόσθετη παρέμβαση του Παναθηναϊκού, που έκανε ότι μπορούσε για να πάρει εκτός αγωνιστικών χώρων την πρόκριση στο Final 4 του Λιγκ Καπ.

Μια περίεργη απόφαση και άπαντες πλέον περιμένουν να διαβάσουν το σκεπτικό, με το οποίο θα γίνουν γνωστοί οι λόγοι της απόρριψης της προσφυγής του Ολυμπιακού.

Πρόκειται για την αναμέτρηση η οποία διεκόπηκε με το σκορ στο 1-0 υπέρ του Ολυμπιακού (σ.σ 18-11 υπέρ του Παναθηναϊκού το δεύτερο), λόγω των επεισοδίων που έγιναν αρκετά μέτρα έξω από το κλειστό του Ρέντη και είχαν ως αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 31χρονου αστυνομικού.

Επεισόδια στα οποία δεν φέρει την παραμικρή ευθύνη ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός, ο οποίος, όμως, τιμωρήθηκε με αποκλεισμό. Μόνο στην Ελλάδα γίνονται αυτά…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ