Άρης: Η επιστροφή του Ζουλ

Άρης: Η επιστροφή του Ζουλ

Ο Καμερουνέζος μέσος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του και συμμετείχε στην προπόνηση, ενώ ανέβασαν ρυθμούς και οι Φαμπιάνο και Τζούρασεκ.

Ευχάριστα ήταν τα νέα του ιατρικού δελτίου για τον Ζαν Ζουλ, καθώς ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε και ολοκλήρωσε την προπόνηση, χωρίς να αισθανθεί ενοχλήσεις. Ο Καμερουνέζος μέσος τέθηκε στη διάθεση του Άκη Μάντζιου για το κυριακάτικο (25/2) παιχνίδι με τον Βόλο στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Ακόμα, ανέβασαν ρυθμούς οι Τζούρασεκ και Φαμπιάνο, που ακολούθησαν μέρος του προγράμματος εκγύμνασης.

Διαβάστε επίσης: H ασφυκτική πίεση στον Αταμάν, ο… ηγέτης Σλούκας, η μοναξιά του Λεσόρ και το ΣΕΦ

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

«Μετά το διήμερο ρεπό, επιστροφή σήμερα στις προπονήσεις για τους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ.

Η προπόνηση της Τρίτης ήταν μεσημεριανή και έγινε στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου (ενεργοποίηση, passing game, παιχνίδια κατοχής μπάλας και ασκήσεις δύναμης κορμού).

Ο Ζαν Ζουλ Εμβοντό προπονήθηκε κανονικά, ενώ οι Φαμπιάνο Λέισμαν και Νέβεν Τζούρασεκ ακολούθησαν μέρος του προγράμματος.

Αύριο, Τετάρτη, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα προπονηθούν το πρωί στο «Δασυγένειο» ενόψει του αγώνα της ερχόμενης Κυριακής με τον Βόλο Ν.Π.Σ. στο Κλεάνθης Βικελίδης (25/02, 19:30), στο πλαίσιο της 24ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League» της αγωνιστικής περιόδου 2023-2024».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ