Τσάβι: «Έχω εντυπωσιαστεί, είναι η πρώτη καλή κουβέντα που ακούω ως προπονητής της Μπάρτσα»

Τσάβι: «Έχω εντυπωσιαστεί, είναι η πρώτη καλή κουβέντα που ακούω ως προπονητής της Μπάρτσα»

Ο Τσάβι στην συνέντευξη Τύπου μετά την νίκη της Μπαρτσελόνα επί της Χετάφε, τόνισε ότι η ομάδα του δεν πετάει λευκή πετσέτα στην διεκδίκηση του πρωταθλήματος.

Η Μπαρτσελόνα είχε ένα εύκολο απόγευμα στο ολυμπιακό στάδιο του «Μοντζουίκ» αφού επικράτησε με 4-0 στην Χετάφε, πραγματοποιώντας μια μεστή εμφάνιση μετά από αρκετό καιρό.

Ο Τσάβι στην συνέντευξη Τύπου, που ακολούθησε, τόνισε ότι οι μπλαουγκράνα δεν παρατάνε την διεκδίκηση του πρωταθλήματος, ενώ ανέφερε ότι η Μπάρτσα συνεχίζει σε δύο διοργανώσεις.

Διαβάστε επίσης: Μπαρτσελόνα – Χετάφε 4-0: Ξέσπασαν οι «μπλαουγκράνα» και ανέβηκαν στην δεύτερη θέση

«Ήταν ένα πολύ ολοκληρωμένο παιχνίδι, σε άμυνα και επίθεση. Ταιριάξαμε με μια επιθετική, έντονη ομάδα. Ξέραμε πώς να πάμε στο κενό πολλές φορές και από εκεί ήρθαν τα γκολ. Η ομάδα ήταν πολύ καλή σωματικά, τακτικά, ήταν ένα πειστικό ματς», ανέφερε αρχικά ο 44χρονος προπονητης, ενώ όσον αφορά την διεκδίκηση του πρωταυλήματος τόνισε:

«Πιστεύω ότι είναι νωρίς ακόμα, αλλά υπάρχουν πραγματικές επιλογές για να παλέψουμε. Δεν πετάμε λευκή πετσέτα. Είμαστε σε καλή μομέντουμ και πρέπει να πιστέψουμε. Πιέσαμε τη Χιρόνα, τη Ρεάλ Μαδρίτης. Αλλά πρέπει να κερδίσουμε τα παιχνίδια που έχουμε μπροστά μας. Είμαστε στην ώρα μας στη LaLiga και στο Champions League, δεν είμαστε στο Σούπερ Καπ και στο Κύπελλο.

Τέλος, ο Τσάβι αστειέυτηκε με δημοσιογράφο ο οποίος των ρώτησε, αν παρά το κακό ξεκίνημα στην σεζόν, μπορεί να φτάσει στην κατάκτηση τίτλου: «Έχω παραισθήσεις, η πρώτη θετική κουβέντα που έχω ακούσει σε δυόμισι χρόνια. Και είναι λόγω της απόφασης που πάρθηκε. Σας ευχαριστώ. Πιστεύω μέχρι το τέλος. Δεν θα πετάξουμε λευκή πετσέτα. Είναι απαραίτητο να μην αποτύχουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ