Ο Λαπόρτα ζήτησε από τον Τσάβι να μείνει ακόμη ένα χρόνο στην Μπαρτσελόνα

Ο Λαπόρτα ζήτησε από τον Τσάβι να μείνει ακόμη ένα χρόνο στην Μπαρτσελόνα

Σύμφωνα με καταλανικό δημοσίευμα, ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Τζουάν Λαπόρτα ζήτησε από τον Τσάβι να παραμείνει στην τεχνική ηγεσία της Μπαρτσελόνα και για τη νέα σεζόν.

Η Μπαρτσελόνα βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή για τη νέα σεζόν, μετά την απόφαση του Τσάβι να αποχωρήσει από τον πάγκο της ομάδας στο φινάλε της αγωνιστικής περιόδου το καλοκαίρι.

Διαβάστε επίσης: Απίστευτο αυτό που συμβαίνει στον Ολυμπιακό: Νοκ-άουτ τρεις ενόψει Ζαλγκίρις!

Οι Καταλανοί έχουν δημιουργήσει μία λίστα με υποψήφιους προπονητές, ωστόσο  ένα ρεπορτάζ που φιλοξενεί σήμερα η καταλανική «Sport» έρχεται να ανατρέψει τα δεδομένα που ίσχυαν μέχρι τώρα. Σύμφωνα με το εν λόγω ρεπορτάζ, ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Τζουάν Λαπόρτα ζήτησε από τον Τσάβι να παραμένει για έναν χρόνο ακόμη στον πάγκο των μπλαουγκράνα, ενώ υπέρ της παραμονής του 44χρονου τεχνικού είναι και ο Managing Director Sport του κλαμπ, Ράφα Γιούστε, που τον θεωρεί κατάλληλο για να συνεχίσει το πρότζεκτ.

Οι δύο άνδρες είναι ικανοποιημένοι τόσο από την δουλειά του Τσάβι όσο και από την υποστήριξη που έχει από τους ποδοσφαιριστές του ενώ θεωρούν πολύ σημαντικό πως ο Καταλανός προπονητής γνωρίζει τα του συλλόγου πάρα πολύ καλά, τον τρόπο που λειτουργεί, αλλά και τις οικονομικές δυσκολίες που περνάει.

Φυσικά ρόλο σε αυτή την εξέλιξη παίζει και η δυσκολία που αντιμετωπίζει η Μπαρτσελόνα στην εύρεση του διαδόχου του, αφού η δεινή οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο σύλλογος αποτελεί σημαντικό ανασταλτικό παράγοντα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ