Σοκ: Η Εισαγγελία ζητά την πενταετή φυλάκιση του Κάρλο Αντσελότι!

Σοκ: Η Εισαγγελία ζητά την πενταετή φυλάκιση του Κάρλο Αντσελότι!

Μπλεξίματα για τον Κάρλο Αντσελότι

Σε άγριους μπελάδες έχει μπει ο Κάρλο Αντσελότι.

Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης κατηγορείται ότι απέκρυψε ένα ποσό ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ κατά την περίοδο 2014-15, δηλαδή κατά την πρώτη θητεία του στον πάγκο της «βασίλισσας».

Διαβάστε επίσης: Δεν θα πέφτει… καρφίτσα στο «Γ. Καραϊσκάκης» – Ανακοίνωσε Sold Out για το ματς με τη Μακάμπι ο Ολυμπιακός (pic)

Με την εισαγγελία να ζητά την πενταετή φυλάκιση λόγω των φορολογικών του παραβάσεων. Για την ακρίβεια ζητείται η επιβολής φυλάκισης τεσσάρων ετών και εννιά μηνών για τον Ιταλό τεχνικό.

Ο Αντσελότι έχει παραδεχθεί ότι οι τότε οικονομικοί του σύμβουλοι τον οδήγησαν σε λάθος αποφάσεις. Η απόκρυψη εσόδων από τα δικαιώματα εικόνας αποδεικνύεται σύνηθες φαινόμενο στο ισπανικό ποδόσφαιρο και ο Αντσελότι είχε βγει… καθαρός ως τώρα από άλλη έρευνα της οικονομικής αστυνομίας και των φορολογικών αρχών.

Αλλά τώρα φαίνεται πως δεν τη γλίτωσε. Συγκεκριμένα, ο πολύπειρος προπονητής κατηγορείται ότι δεν δήλωσε 386.000 ευρώ το 2014 και 675.000 το 2015. Ο Κάρλο Αντσελότι είχε δηλώσει κανονικά τα χρήματα που έλαβε από τη Ρεάλ Μαδρίτης τόσο το 2014, όσο και το 2015, αλλά το πρόβλημα είναι στα χρήματα που έλαβε από τα δικαιώματα της εικόνας του, τα οποία φέρεται να μην τα δήλωσε ποτέ στο ισπανικό κράτος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ