Χωρίς τον Κανσέλο η Μπαρτσελόνα στο ντέρμπι με την Ατλέτικο (pic)

Χωρίς τον Κανσέλο η Μπαρτσελόνα στο ντέρμπι με την Ατλέτικο (pic)

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής για την Μπαρτσελόνα, με τον Ζοάο Κανσέλο να μην ταξιδεύει με τους μπλαουγκράνα στην Μαδρίτη για το αποψινό ντέρμπι με την Ατλέτικο

Ακόμα ένας «πονοκέφαλος» για τον προπονητή της Μπαρτσελόνα, Τσάβι, καθώς ο Ζοάο Κανσέλο έμεινε εκτός αποστολής για το αποψινό ματς των μπλαουγκράνα κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης στο «Wanda Metropolitano» (22:00).

Διαβάστε επίσης: Το «ερυθρόλευκο» φαβορί για την απόκτηση του Κίναν Έβανς – Τι γράφουν στην Ιταλία για τη «μάχη» της απόκτησης του Αμερικανού

Ο Πορτογάλος φουλ-μπακ δεν ταξίδεψε στην ισπανική πρωτεύουσα για λόγους ξεκούρασης, αφού έχει αγωνιστεί σε 10 συνεχόμενα παιχνίδια της Μπάρτσα και προτιμήθηκε να μείνει εκτός. Ο 29χρονος άσος είναι από τους καλύτερους παίκτες του Τσάβι την φετινή σεζόν, καθώς μετράει 4 γκολ και 4 ασίστ σε 32 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις, δίνοντας παράλληλα λύσεις σε αρκετές διαφορετικές θέσεις της ενδεκάδας.

Ο Κανσέλο έρχεται να προστεθεί στο ήδη γεμάτο απουσιολόγιο του Τσάβι, ο οποίος υποχρεώθηκε να αφήσει εκτός αποστολής τους, επίσης, τραυματίες Φεράν Τόρες, Πέδρι, Φρένκι Ντε Γιονγκ, Γκάβι και Αλεχάνδρο Μπαλντέ. Αντίθετα, επανέρχεται μετά τις 7 Νοεμβρίου ο Μάρκος Αλόνσο.

Τέλος, ο 44χρονος τεχνικός φώναξε τους Κασάδο, Κόχεν, Κουμπαρσί, Γκούιου και Φορτ από την δεύτερη ομάδα της Μπαρτσελόνα, προκειμένου να συμπληρωθεί η αποστολή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ