Η Μπαρτσελόνα θέλει Γκιουντογάν για αντί-Ινιέστα

Η Μπαρτσελόνα θέλει Γκιουντογάν για αντί-Ινιέστα

Η Μπαρτσελόνα παρουσιάζεται να ενδιαφέρεται έντονα για τον Ιλκάι Γκιουντογάν της Μάντσεστερ Σίτι, προκειμένου να αντικαταστήσει τον Αντρές Ινιέστα.

Ο Αντρές Ινιέστα αποχώρησε από την Μπαρτσελόνα, αφήνοντας πίσω του ημέρες δόξας και ένα μεγάλο αγωνιστικό κενό στη μεσαία γραμμή των «μπλαουγκράνα». Ο ποδοσφαιριστής που έχουν στο στόχαστρό τους οι Καταλανοί εδώ και καιρό για τη συγκεκριμένη θέση είναι ο Μάρκο Βεράτι της Παρί Σεν-Ζερμέν, ωστόσο οι δυσκολίες που παρουσιάζει η υπόθεση του Ιταλού μέσου, ωθούν την ισπανική ομάδα στην περίπτωση του Ιλκάι Γκιουντογάν.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Bild, η Μπαρτσελόνα θα καταθέσει πρόταση στη Μάντσεστερ Σίτι για την απόκτηση του Γερμανού μέσου, που αυτήν την περίοδο βρίσκεται στην αποστολή της εθνικής Γερμανίας για να συμμετάσχει στο Μουντιάλ. Το συμβόλαιο του 27χρονου λήγει το καλοκαίρι του 2020, ενώ οι «μπλαουγκράνα» είχαν ενδιαφερθεί και στο παρελθόν για εκείνον, όταν αγωνιζόταν στην Ντόρτμουντ και πριν τους διαδοχικούς σοβαρούς τραυματισμούς που τον είχαν ταλαιπωρήσει.

Τη φετινή σεζόν ο Γκιουντογάν πραγματοποίησε 30 εμφανίσεις και πέτυχε 4 γκολ στην Πρέμιερ Λιγκ, αποτελώντας σημαντικό στέλεχος στην πορεία της ομάδας του Πεπ Γκουαρδιόλα προς την κατάκτηση του τίτλου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ