Μπαρτσελόνα : 70.000.000 € στη Γιουβέντους για Πιάνιτς

Μπαρτσελόνα : 70.000.000 € στη Γιουβέντους για Πιάνιτς

Πρόταση 70.000.000 ευρώ είναι έτοιμη να καταθέσει η Μπαρτσελόνα στην Γιουβέντους για τον Μιραλέμ Πιάνιτς σύμφωνα με την «Mundo Deportivo»

Μετά την απόφαση του Γκριεζμάν να μείνει στην Ατλέτικο Μαδρίτης, η Μπαρτσελόνα στρέφεται στον μέσο της Γιουβέντους, Μιραλέμ Πιάνιτς προσφέροντας 70.000.000 € για την απόκτηση του σύμφωνα με τη «Mundo Deportivo».

Η Μπαρτσελόνα ήλπιζε στο «Ναι» του Άντουαν Γκριεζμάν, αλλά η απόφαση του Γάλλου σούπερ σταρ τους άφησε με την όρεξη. Οι «Μπλαουγκράνα» δεν θέλουν να χάσουν περισσότερο χρόνο και ο επόμενος στόχος τους είναι ο Βόσνιος μέσος.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε θέλει να φρεσκάρει την μεσαία γραμμή της «Μπάρτσα» και ψάχνει για έναν επιτελικό χαφ που θα μπορεί να κάνει την διαφορά και να αναπληρώσει κατά κάποιο τρόπο το κενό του Αντρές Ινιέστα.

Ο Πιάνιτς μεταγράφηκε στη «Γιούβε» από τη Ρόμα το 2016 και στα δύο του χρόνια στο Τορίνο έχει 61 συμμετοχές και 10 γκολ. Ο Βόσνιος σταρ έχει αναδειχθεί σε βαρόμετρο της «Γηραιάς Κυρίας» και όποτε έλειψε οι «μπιανκονέρι» κόπηκαν στα δύο.

Εκτός όμως από τον Μίραλεμ Πιάνιτς, στόχος της Μπαρτσελόνα είναι και ο δανός μέσος της Τότεναμ Κρίστιαν Έρικσεν.

Μπαρτσελόνα ναι μεν θέλει να κλείσει όσο πιο γρήγορα γίνεται ένα επιτελικό μέσο που θα μπορεί να κάνει άμεσα τη διαφορά, αλλά θα εξαντλήσει όλες τις πιθανότητες για να αποκτήσει τον εκλεκτό του Ερνέστο Βαλβέρδε. Η Μπαρτσελόνα άλλωστε έχει αποδείξει ότι έχει υπομονή, όπως έκανε και με την περίπτωση του Κουτίνιο το προηγούμενο καλοκαίρι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ