Μένει στην Ρεάλ Μαδρίτης για ακόμα ένα χρόνο ο Τόνι Κρόος

Μένει στην Ρεάλ Μαδρίτης για ακόμα ένα χρόνο ο Τόνι Κρόος

Όπως όλα δείχνουν ο Τόνι Κρόος θα συνεχίσει να αγωνίζεται για ακόμη μία χρονιά στην Ρεάλ Μαδρίτης, με τις δύο πλευρές να έχουν φτάσει σε συμφωνία για επέκταση της συνεργασίας τους

Σύνταξη… στην Μαδρίτη φαίνεται πως θα πάρει ο Τόνι Κρόος, ο οποίος ήρθε σε συμφωνία με την Ρεάλ για την μονοετή επέκταση του συμβολαίου του με τον Γερμανό να συμπληρώνει 11 χρόνια στην ισπανική πρωτεύουσα.

Όπως αποκάλυψε ο Φαμπρίτζιο Ρομάνο, οι δύο πλευρές βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία και πλέον οι συζητήσεις έχουν προχωρήσει τόσο πολύ που απομένουν μόνο οι υπογραφές προκειμένου ο 34χρονος χαφ να συνεχίσει στην Βασίλισσα μέχρι το 2025.

Διαβάστε επίσης: Αποθέωσε Ολυμπιακό ο Ομπράντοβιτς: «Είναι φτιαγμένος για να φτάσει ως το τέλος»

Ο πολύπειρος διεθνής μέσος έχει γράψει ιστορία στους μερένχες, όπου μεταξύ άλλων έχει κατακτήσει 4 Champions League,  και αποτελεί εκ των βασικών επιλογών του Κάρλο Αντσελότι για την μεσαία γραμμή αφού φέτος μετράει 38 συμμετοχές με απολογισμό 1 γκολ και 7 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις, δείχνοντας σε εξαιρετική κατάσταση.

Στην επιστροφή στην εθνική ομάδα της Γερμανίας, ο Κρόος είχε τονίσει ότι θα πάρει την απόφαση για το μέλλον του μετά το Euro το ερχόμενο καλοκαίρι, κάτι που όπως φαίνεται δεν ισχύει αφού βρίσκεται ένα βήμα μακριά από την ανανέωση με την Ρεάλ Μαδρίτης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ