«Πρόταση από την Μπέτις στον Σωκράτη για νέο συμβόλαιο»

«Πρόταση από την Μπέτις στον Σωκράτη για νέο συμβόλαιο»

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ισπανία η Μπέτις προσφέρει νέο συμβόλαιο στον Σωκράτη Παπασταθόπουλο για να τον κρατήσει στην Ανδαλουσία για ακόμη μία σεζόν

Μπορεί πριν από 1,5 μήνα τα δημοσιεύματα από την Ισπανία να έκαναν λόγο πως Ρεάλ Μπέτις και Σωκράτης Παπασταθόπουλος θα ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους στο τέλος της σεζόν, τα ρεπορτάζ των τελευταίων ωρών ωστόσο παρουσιάζουν ανατροπή των δεδομένων σχετικά με το μέλλον του 35χρονου άσου.

Όπως γράφουν στην Ανδαλουσία οι Βερδιμπλάνκος εκτιμούν τον επαγγελματισμό και την προσωπικότητα του Έλληνα αμυντικού και του προσφέρουν συμβόλαιο για ακόμα μια σεζόν.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός για Γιαννακόπουλο: «Καλούμε τον γνωστό παρκαδόρο που εύχεται θανάτους να σταματήσει να προτρέπει σε βία»

Σύμφωνα πάντα με τα ίδια ρεπορτάζ ο 35χρονος στόπερ θα πάρει την τελική του απόφαση στο φινάλε της σεζόν, καθώς κάνει δεύτερες σκέψεις λόγω οικογενειακών συνθηκών.

O πολύπειρος κεντρικός αμυντικός, που μεταξύ άλλων έχει αγωνιστεί σε Άρσεναλ, Ολυμπιακό, Ντόρτμουντ και ΑΕΚ, υπέγραψε στην Μπέτις στις 26 Οκτωβρίου και μέχρι στιγμής μετράει 11 εμφανίσεις σε La Liga και Copa Del Rey.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ