Χιμένεθ: «Ο Μπάρκας είναι δυνατός τερματοφύλακας με μεγάλη αυτοπεποίθηση»

Χιμένεθ: «Ο Μπάρκας είναι δυνατός τερματοφύλακας με μεγάλη αυτοπεποίθηση»

Ο πρώην προπονητής της ΑΕΚ, Μανόλο Χιμένεθ, με δηλώσεις του σε ισπανικό μέσο αναφέρθηκε στον Βασίλη Μπάρκα, ο οποίος τις τελευταίες ημέρες φέρεται να είναι μεταγραφικός στόχος της Σεβίλλης

Ο Βασίλης Μπάρκας μένει ελεύθερος σε λίγους μήνες αφού το συμβόλαιό του με την Ουτρέχτη εκπνέει στο τέλος της σεζόν, και όπως προκύπτει από την Ολλανδία δύσκολα θα ανανεώσει.

Ο διεθνής Έλληνας τερματοφύλακας «ψάχνεται» για το νέο του βήμα σε μια ομάδα ανώτερου επιπέδου και σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ισπανία, η Σεβίλλη ενδιαφέρεται για την απόκτηση του.

Διαβάστε επίσης: «Γουίλιαμς-Γκος ή Κάνααν; Δύσκολη απόφαση…»

Ο Μανόλο Χιμένεθ ξέρει πολύ καλά τον «πρωταθληματικό» του τερματοφύλακα, με τον οποία συνεργάστηκε σε 2,5 σεζόν στην ΑΕΚ, ενώ είναι άριστος γνώστης και τον Ανδαλουσιανών. Ο πολύπειρος κόουτς μίλησε στην «Estadio Deportivo» και αναφέρθηκε στο προφίλ του 29χρονου κίπερ, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια γι’ αυτόν.

«Ήταν ο βασικός μου τερματοφύλακας όταν κατακτήσαμε το πρωτάθλημα με την ΑΕΚ (2018). Είναι ένας πολύ ψηλός, πολύ δυνατός τερματοφύλακας που δείχνει και έχει μεγάλη αυτοπεποίθηση. Είναι υπέροχος στο ψηλό παιχνίδι. Έπρεπε να βελτιώσω το παιχνίδι του με τα πόδια, αλλά πιστεύω ότι ήδη το έχει βελτιώσει», ανέφερε ο χαρακτηριστικά ο πρώην τεχνικός της Ένωσης.

Για δεύτερη διαδοχική σεζόν ο Μπάρκας είναι από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές της Ουτρέχτης και μετράει 25 συμμετοχές σε 30 αγωνιστικές της Eredivisie, ενώ έχει φορέσει και το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ