Μπαρτσελόνα: Τέλος η σεζόν για τον Ντε Γιονγκ, επιστρέφει στην έναρξη του Euro

Μπαρτσελόνα: Τέλος η σεζόν για τον Ντε Γιονγκ, επιστρέφει στην έναρξη του Euro

Τέλος η σεζόν για τον Φρένκι Ντε Γιονγκ στην Μπαρτσελόνα μετά τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη στο clasico με τη Ρεάλ Μαδρίτης - Έτοιμος ο Ολλανδός στην έναρξη του Euro

Πιο σοβαρός από ότι περίμεναν στην Μπαρτσελόνα αποδείχθηκε ο τραυματισμός του Φρένκι Ντε Γιονγκ στο κυριακάτικο clasico με τη Ρεάλ Μαδρίτης, όπου η Βασίλισσα επικράτησε με 3-2 ολοκληρώνοντας, ουσιαστικά, την υπόθεση τίτλος.

Ο Ολλανδός χαφ των «μπλαουγκράνα» αποχώρησε στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου μετά από μια δυνατή μονομαχία που είχε με τον Φεντερίκο Βαλβέρδε, και σύμφωνα με τα ολλανδικά Μέσα ο 27χρονος διεθνής άσος έχει υποστεί ένα βαρύ διάστρεμμα το οποίο δεν θα του επιτρέψει να αγωνιστεί ξανά μέσα στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Διαβάστε επίσης: Oι Ερυθρόλευκοι, η χαρά του παιχνιδιού και η τοπ φόρμα

Ο Ντε Γιόνγκ αναμένεται να μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον έναν μήνα, με τις εκτιμήσεις να αναφέρουν ότι θα είναι κανονικά έτοιμος για να δώσει το «παρών» στο Euro με την εθνική ομάδα της Ολλανδίας όπως τονίζει το ESPN της χώρας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτό ήταν μόλις το τέταρτο παιχνίδι του Ολλανδού χαφ μετά τον τραυματισμό που υπέστη πριν από περίπου δύο μήνες στο ίδιο ακριβώς σημείο μετά από μια αντίστοιχη φάση στον αγώνα κυπέλλου με την Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ