H Mπαρτσελόνα «δένει» τον Κουμπαρσί με νέο συμβόλαιο και ρήτρα 1 δις

H Mπαρτσελόνα «δένει» τον Κουμπαρσί με νέο συμβόλαιο και ρήτρα 1 δις

H Mπαρτσελόνα έχει βρει στο πρόσωπο του Πάου Κουμπαρσί τον νέο ηγέτη της άμυνας της και γι' αυτό τον λόγο προσφέρει νέο συμβόλαιο στον 17χρονο αμυντικό, βάζοντας ρήτρα ύψους 1 δις ευρώ

Ο Πάου Κουμπαρσί είναι η αποκάλυψη της φετινής Μπαρτσελόνα, με τον 17χρονο κεντρικό αμυντικό να αποτελεί το νέο μεγάλο πρότζεκτ των Καταλανών.

Ο νεαρός στόπερ έχει γίνει πλέον βασικός και αναντικατάστατος στο κέντρο άμυνας της Μπαρτσελόνα, με τις εμφανίσεις του εντός και εκτός συνόρων να είναι παραπάνω από ικανοποιητικές.

Διαβάστε επίσης: Έκανε τον γύρο του κόσμου η επίθεση του Αλμέιδα στην Τούμπα: «Ντροπιαστικό χάος στην Ελλάδα…» (pic, vid)

Ο 17χρονος μετράει ήδη 19 συμμετοχές με τη φανέλα των «μπλαουγκράνα» σε όλες τις διοργανώσεις με την πρώτη ομάδα και η διοίκηση του συλλόγου θέλει να «τελειώνει» άμεσα με την περίπτωση της ανανέωσής του.

Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, οι δυο πλευρές είναι μια «ανάσα» από την επίτευξη συμφωνίας για νέο πολυετές συμβόλαιο, στο οποίο αναμένεται να μπει ρήτρα αποδέσμευσης της τάξεως του ενός δισεκατομμυρίου ευρώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ