Μπαρτσελόνα : Εκτός για ένα μήνα ο Μασεράνο

Μπαρτσελόνα : Εκτός για ένα μήνα ο Μασεράνο

Ο Χαβιέ Μασεράνο τραυματίστηκε στο φιλικό της Αργεντινής με την Νιγηρία και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για ένα μήνα

Η Μπαρτσελόνα έχει να αντιμετωπίσει έναν ακόμα «πονοκέφαλο», ο οποίος ακούει στο όνομα Χαβιέ Μασεράνο. Η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε βλέπει αρκετούς ποδοσφαιριστές της να απουσιάζουν με πρόβλημα τραυματισμού τη φετινή σεζόν, με τον «Χεφεσίτο» να προστίθεται σε αυτούς καθώς θα μείνει εκτός για ένα μήνα.

Ο 33χρονος Αργεντινός τραυματίστηκε στο φιλικό της «αλμπισελέστε» με την Νιγηρία και πλέον ο τεχνικός των «μπλαουγκράνα» θα πρέπει να βρει τη λύση για τη θέση του κεντρικού αμυντικού.

Οι Καταλανοί πέρα από τους Πικέ και Ουμτίτι δεν έχουν άλλη αξιόπιστη λύση για τα στοπερ αφού ο Βερμάλεν ταλαιπωρείται συνέχεια από τραυματισμούς και ταυτόχρονα δεν έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του ούτε του Βαλβέρδε, όπως και παλαιότερων τεχνικών της «Μπάρτσα».

Ο Μασεράνο θα χάσει τα παιχνίδια με Λεγανές, Βαλένθια, Θέλτα, Βιγιαρεάλ και Λα Κορούνια ενώ θα «τρέξει» για να προλάβει το El Classico.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ