Αθλέτικ Μπιλμπάο : Αρίτζ Αντούριθ, μια ζωή «ροχιμπλάνκο» (vid)

Αθλέτικ Μπιλμπάο : Αρίτζ Αντούριθ, μια ζωή «ροχιμπλάνκο» (vid)

Ο Αρίτζ Αντούριθ στα 36 του υπέγραψε για δυο ακόμα χρόνια με την αγαπημένη του Μπιλμπάο και από ότι φαίνεται θα κλείσει την καριέρα του στην ομάδα της καρδιάς του.

Για να είμαστε ακριβείς ο Βάσκος επιθετικός ήταν μια ζωή «ροχιμπλάνκο» με τρεις μικρές παρενθέσεις σε Βαλένθια (2010-2012), Μαγιόρκα (2008-2010) και Βαγιαδολίδ (2004-2005). Όπου και αν έπαιξε όμως άφησε το στίγμα του αφού είναι ένας από τους καλύτερους σκόρερ των ισπανικών γηπέδων πάντα η καρδιά του χτυπούσε για το κολασμένο «Σαν Μαμές».

9άρι παλαιάς κοπής και γέννημα θρέμμα της Αθλέτικ Μπιλμπάο, έπαιξε για αυτήν τρεις σε τρεις διαφορετικές περιόδους. Στην τρίτη και μεγαλύτερη, από το 2012 μέχρι σήμερα, αποτελεί σημείο αναφοράς της ομάδας της Μπιλμπάο και από τους κύριους πρωταγωνιστές στις κατά καιρούς εκπληκτικές πορείες σε Primera Division και Europa League.

Ο Αντούριθ υπέγραψε για δυο ακόμη χρόνια στην Μπιλμπάο όντας 36 χρονών και κάπως έτσι φαίνεται πως θα κλείσει την καριέρα του στην ομάδα που αγαπά αλλά και αγαπιέται σχεδόν σε όλη του την ποδοσφαιρική ζωή.

Για αυτόν τον λόγο η Μπιλμπάο με μια ανάρτησή της στο twitter, θυμήθηκε τις καλύτερες φάσεις και γκολ του με τα χρώματα της Μπιλμπάο διαχρονικά.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ