Η Ατλέτικο Μαδρίτης παρουσίασε την επιστροφή του παλιού εμβλήματος με ένα ωραίο βίντεο (vid)

Η Ατλέτικο Μαδρίτης παρουσίασε την επιστροφή του παλιού εμβλήματος με ένα ωραίο βίντεο (vid)

Την επαναφορά του παραδοσιακού εμβλήματός της επισημοποίησε η Ατλέτικο Μαδρίτης, μέσω ενός εντυπωσιακού βίντεο που δημοσίευσε ο ισπανικός σύλλογος στα social media

Επαναφέρει το παλιό της έμβλημα η Ατλέτικο Μαδρίτης.

Οι ροχιμπλάνκος είχαν αλλάξει το σήμα τους το 2017, προκαλώντας τότε τις έντονες αντιδράσεις μερίδας των οπαδών τους, όμως εν τέλει πήραν την απόφαση να αφήσουν τον κόσμο της ομάδας να επιλέξει ποιο θα είναι το έμβλημα του συλλόγου από τη νέα σεζόν.

Διαβάστε επίσης: Η «χρυσή» βίβλος της Euroleague: Τρίτος με επτά κατακτήσεις ο Παναθηναϊκός, πίσω μόνο από Ρεάλ και ΤΣΣΚΑ

Έτσι, διεξήχθη ψηφοφορία για το νέο σήμα, με τους φίκους των κολτσονέρος να αποφασίζουν με συντριπτική πλειοψηφία την επαναφορά του παραδοσιακού εμβλήματος, που χρησιμοποιούνταν από το 1947 μέχρι και το 2017.

Μάλιστα, η επιστροφή του κλασικού σήματος της Ατλέτικο έγινε γνωστή από την ομάδα μέσω ενός πολύ όμορφου βίντεο με πρωταγωνίστρια μια μοναχή που προσεύχεται σε καθολικό μοναστήρι, με την λεζάντα να γράφει «Ποτέ μην σταματάς να πιστεύεις». Φυσικά, η σημαία με το νέο σήμα έχει ήδη ανέβει στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου της ομάδας, «Wanda Metropolitanο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ