Μπαρτσελόνα : Κρούση στην Αϊντχόφεν για Λοσάνο

Μπαρτσελόνα : Κρούση στην Αϊντχόφεν για Λοσάνο

Ο Μεξικανός άσος της Αϊντχόφεν είναι στο μεταγραφικό στόχαστρο της Μπαρτσελόνα σύμφωνα με πληροφορίες από την Αγγλία.

Ο Ίρβινγκ Λοσάνο είναι η αποκάλυψη του Μεξικού ως τώρα στο Μουντιάλ της Ρωσίας. Ο 22χρονος αριστερός εξτρέμ έχει παίξει σε 137 λεπτά με τους Μεξικανούς στα δύο πρώτα παιχνίδια με Γερμανία και Νότια Κορέα όντας από τους καλύτερους παίκτες.

Ο Λοσάνο έχει καταθέσει τα διαπιστευτήριά του στο Παγκόσμιο Κύπελλο, μιας και έχει σκοράρει ένα γκολ και έχει μοιράσει μια ασίστ. Μάλιστα, ήταν αυτός που έδωσε τη νίκη στο Μεξικό στην πρεμιέρα του Μουντιάλ κόντρα στη Γερμανία (1-0).

Οι εμφανίσεις με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του, έχουν κάνει τον άσο της Αϊντχόφεν πόλο έλξης για ευρωπαϊκούς συλλόγους. Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Αγγλία, ο νεαρός εξτρέμ της ολλανδικής ομάδας βρίσκεται στο στόχαστρο της Μπαρτσελόνα! Μάλιστα, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, στο κόλπο της απόκτησης του παίκτη βρίσκεται και η Γουέστ Χαμ.

Όπως και να ‘χει, όποια ομάδα θελήσει να τον κάνει δικό της θα πρέπει να καταβάλλει ένα ποσό τουλάχιστον στα 25 εκατ. ευρώ. Να αναφερθεί τέλος ότι ο Μίνο Ραϊόλα είναι ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή με ό,τι συνεπάγεται αυτό και πως το συμβόλαιό του με την Αϊντχόφεν λήγει το 2023.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ