Ρεάλ : Αζάρ αν στραβώσει του Νεϊμάρ

Ρεάλ : Αζάρ αν στραβώσει του Νεϊμάρ

Ο Νεϊμάρ αποτελεί τον μεγάλο στόχο της Ρεάλ το φετινό καλοκαίρι, ωστόσο σε περίπτωση αποτυχίας, η «βασίλισσα» θα στραφεί στη λύση του Εντέν Αζάρ.

Ο Νεϊμάρ αποτελεί το Νο1 στόχο της Ρεάλ αυτό το καλοκαίρι αλλά υπάρχει και «plan b», αν κάτι δεν πάει καλά με αυτή την περίπτωση και αυτός είναι ο Εντέν Αζάρ.

Ο Φλορεντίνο Πέρεθ, σύμφωνα με τη «Marca» ονειρεύεται τον Βραζιλιάνο σταρ της Παρί στη γραμμή κρούσης, ωστόσο σε περίπτωσή «ναυαγίου», τότε αναμένεται να κινηθεί για τον Βέλγο μεσοεπιθετικό.

Σύμφωνα με το εν λόγω ρεπορτάζ, ο πατέρας του Αζάρ, Τιερί, επιχείρησε να κάνει «άνοιγμα» προς τους διοικούντες τη Ρεάλ Μαδρίτης, στο πλαίσιο του τελικού του Champions League κόντρα στη Λίβερπουλ,υπογραμμίζοντας πως ο γιος του διέκοψε τις συνομιλίες για την ανανέωση της συνεργασίας του με την Τσέλσι, ύστερα από την αποτυχία των Λονδρέζων να εξασφαλίσουν ένα εισιτήριο στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση της ερχόμενης περιόδου.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο 27χρονος κινητήριος μοχλός των «μπλε» είχε εκφράσει στο παρελθόν την επιθυμία να πατήσει το χορτάρι του «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» ως ποδοσφαιρικό μέλος της Ρεάλ, αποτελώντας σύμμαχο στις (μελλοντικές) επιδιώξεις των Μαδριλένων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ