Η Νιούκαστλ έκανε επίσημη πρόταση στην Μπαρτσελόνα για την απόκτηση του Φεράν Τόρες

Η Νιούκαστλ έκανε επίσημη πρόταση στην Μπαρτσελόνα για την απόκτηση του Φεράν Τόρες

Σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα, η Μπαρτσελόνα δέχθηκε επίσημη πρόταση από την Νιουκάστλ για την απόκτηση του Φεράν Τόρες.

Στα ραντάρ της Νιούκαστλ βρίσκεται ο Φεράν Τόρες. 

Όπως αποκάλυψε το ισπανικό μέσο «jijantes», η Μπαρτσελόνα έλαβε μία προσφορά ύψους 15+5 εκατ. ευρώ από την Νιουκάστλ για τον 24χρονο μεσοεπιθετικό, ο οποίος πραγματοποίησε πέρυσι 42 συμμετοχές σκοράροντας έντεκα γκολ και δίνοντας τέσσερις ασίστ στα 1.993 λεπτά που αγωνίστηκε.

Διαβάστε επίσης: Το «κλειδί» για να πάρει ο Ολυμπιακός το πρωτάθλημα

Ο Ισπανός διεθνής άσος έδωσε αρκετές λύσεις την περασμένη σεζόν στην επίθεση των Καταλανών, ωστόσο η θέση στο ρόστερ δεν είναι δεδομένη αφού όλο το έμψυχο δυναμικό των μπλαουγκράνα θα κριθεί από τον νέο προπονητή, Χάνσι Φλικ.

Ο Τόρες έχει συμβόλαιο με την Μπαρτσελόνα μέχρι το καλοκαίρι του 2027 και είχε αγοραστεί από τους μπλαουγκράνα αντί 55 εκατ. ευρώ από την Μάντσεστερ Σίτι τον Γενάρη του 2022, και όπως είναι λογικό αν οι καταλανοί θέλουν να τον πουλήσουν θα ζητήσουν ένα αρκετά μεγάλο ποσό για την παραχώρησή του.

Από την άλλη, η Νιουκάστλ θέλει να προσθέσει κάποιους παίκτες που θα ανεβάσουν επίπεδο το ρόστερ της, παρ’ ότι δεν μπόρεσε να εξασφαλίσει την συμμετοχής της στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις για τη νέα σεζόν.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ