«Προτάθηκε στη Λεβάντε ο Μποτία»

«Προτάθηκε στη Λεβάντε ο Μποτία»

Ο πρώην αμυντικός του Ολυμπιακού προτάθηκε στην ισπανική ομάδα, όπως επίσης και ο πρώην σέντερ μπακ της ΑΕΚ, Χουάν Κάλα.

Την επόμενη ποδοσφαιρική του στέγη ψάχνει ο Αλμπέρτο Μποτία, με τον 29χρονο κεντρικό αμυντικό να έχει προταθεί μεταξύ άλλων και στη Λεβάντε. Ο Ιβηρας μπακ μετά από τέσσερα χρόνια στο ερυθρόλευκο ρόστερ ολοκλήρωσε τη συνεργασία του με τον Ολυμπιακό και αναζητά ομάδα στην πατρίδα του.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από την Ιβηρική Χερσόνησο, ο πρώην «ερυθρόλευκος» άσος έχει προταθεί στη Λεβάντε, ενώ για την περίπτωσή του έχουν δείξει ενδιαφέρον επίσης οι Βαγιαδολίδ και Σπόρτινγκ Χιχόν. Εκτός από τον Μποτία, στη Λεβάντε φέρεται να έχει προταθεί και ο πρώην αμυντικός της ΑΕΚ, Χουάν Κάλα.

Στην κορυφή της λίστας της Λεβάντε, πάντως, τη δεδομένη στιγμή βρίσκεται ο Αλεχάντρο Γκάλβεζ της Εϊμπάρ, ο οποίος το δεύτερο μισό της περσινής σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός στην Λας Πάλμας. Ο 29χρονος δεν υπολογίζεται από τον τεχνικό της Εϊμπάρ και είναι πολύ πιθανό να μείνει ελεύθερος, με την Λεβάντε να παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση του υψηλόσωμου σέντερ μπακ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ