Μπαρτσελόνα : Ακόμη ένα βήμα πιο κοντά στην Γαλατασαράι ο Αρντά

Μπαρτσελόνα : Ακόμη ένα βήμα πιο κοντά στην Γαλατασαράι ο Αρντά

Όπως όλα δείχνουν ο Αρντά Τουράν θα επιστρέψει μετά από απουσία 6,5 χρόνων στην Γαλατασαράι που θα τον αποκτήσει από την Μπαρτσελόνα με τη μορφή δανεισμού.

Οι λεπτομέρειες φαίνεται πως έχουν μείνει μέχρι ο Αρντά Τουράν να επιστρέψει στην ομάδα της καρδιάς του: την Γαλατασαράι.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε έχει δείξει πως δεν έχει σε ιδιαίτερη εκτίμηση τον έμπειρο χαφ, ο οποίος αγωνίζεται πλέον ελάχιστα για τους Καταλανούς. Αυτό έρχεται σε αντίθεση με τον «παχυλό» συμβόλαιό του που βαραίνει τον προϋπολογισμό των «μπλαουγκράνα».

Έτσι, το να κάθεται στον πάγκο και να του τα «σκάνε» δεν παίζει. Γι’ αυτό το λόγο και η ισπανική ομάδα είναι θετική στις συζητήσεις που έχει ξεκινήσει με την τουρκική και όπως αναφέρουν διεθνή δημοσιεύματα είναι πολύ κοντά σε συμφωνία.

Η «Γαλατά» θα αποκτήσει τον Τουράν από την Μπαρτσελόνα τον Ιανουάριο και με τη μορφή δανεισμού για τους επόμενους έξι μήνες, ενώ θα αναλάβει να αποπληρώσει το… μισό συμβόλαιό του (δηλαδή τέσσερα εκατομμύρια ευρώ). Έτσι, από το καλοκαίρι και έπειτα θα δούμε αν ο 31χρονος χαφ θα παραμείνει στην πατρίδα του ή θα πάει σε άλλες πολιτείες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ