Αφήνει τον Άλισον και στρέφεται σε Κουρτουά η Ρεάλ Μαδρίτης

Αφήνει τον Άλισον και στρέφεται σε Κουρτουά η Ρεάλ Μαδρίτης

Η Ρεάλ Μαδρίτης αφήνει την περίπτωση του Άλισον και στρέφεται στον Τιμπό Κουρτουά για τη θέση του τερματοφύλακα, του οποίου η μεταγραφή αναμένεται να κοστίσει περίπου 35.000.000 ευρώ.

Ο Τιμπό Κουρτουά έχει επανέλθει στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας της Ρεάλ Μαδρίτης, όσον αφορά στη θέση του τερματοφύλακα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Marca. Η ισπανική εφημερίδα κάνει λόγο για απόφαση των Μαδριλένων να επωφεληθούν από το γεγονός ότι ο Βέλγος τερματοφύλακας δεν θα ανανεώσει ακόμα το συμβόλαιό του με τους «μπλε», το οποίο λήγει το καλοκαίρι του 2019.

Ο Άλισον Μπέκερ είχε τεθεί σε προτεραιότητα για τους «μερένγκες» στη διάρκεια του Ιουνίου, ωστόσο η πώληση του Ραντζά Ναϊνγκολάν στην Ίντερ επανέφερε τη Ρόμα σε ισορροπία σε ό,τι έχει να κάνει με την οικονομική κατάστασή της, με συνέπεια πλέον να έχει αυξήσει και τις απαιτήσεις της για την παραχώρηση του Βραζιλιάνου γκολκίπερ. Επίπλέον, η περίπτωση του Νταβίδ ντε Χέα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει κλείσει εδώ και καιρό για τους πρωταθλητές Ευρώπης.

Αναφέρεται, δε, ότι ο Βέλγος τερματοφύλακας των Λονδρέζων εξακολουθεί να βλέπει πολύ θετικά το ενδεχόμενο της μετακίνησής του στη Ρεάλ, ενώ και η αγγλική ομάδα επιθυμεί να τον πουλήσει κατά τη θερινή περίοδο, ώστε να προλάβει να αποκομίσει κάποιο οικονομικό όφελος. Αυτό θα κυμαίνεται γύρω στα 35.000.000 ευρώ, τιμή αισθητά μειωμένη εν συγκρίσει με την αξία του ποδοσφαιριστή, προφανώς λόγω της επικείμενης λήξης του συμβολαίου του. Παράλληλα, επισημαίνεται ότι εφόσον ο Γιαν Όμπλακ δεν ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Ατλέτικο Μαδρίτης, η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε ενδέχεται να εισέλθει επίσης στη διεκδίκηση του Κουρτουά.

Ο 26χρονος αποτελεί τον βασικό τερματοφύλακα της Τσέλσι από το 2014, όταν επέστρεψε από το δανεισμό του στην Ατλέτικο, ενώ τα τελευταία χρόνια αποτελεί έναν εκ των κορυφαίων στη θέση του. Όσο για τη Ρεάλ Μαδρίτης, το σενάριο αντικατάστασης του Κέιλορ Νάβας κάνει την εμφάνισή του συχνά στα διεθνή ΜΜΕ. Παρά τις καλές εμφανίσεις, οι πιθανότητες του Κοσταρικανού να διατηρήσει τη θέση του βασικού στην ομάδα του είναι ακόμη λιγότερες αυτή τη φορά, εξαιτίας της αποχώρησης του Ζινεντίν Ζιντάν από το μαδριλένικο πάγκο, ο οποίος τον στήριζε ανελλιπώς το διάστημα κατά το οποίο συνεργάστηκαν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ