Παρελθόν από την Ράγιο Βαγιεκάνο ο Τσόρι Ντομίνγκες

Παρελθόν από την Ράγιο Βαγιεκάνο ο Τσόρι Ντομίνγκες

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός ολοκλήρωσε τη συνεργασία του με τον ισπανικό σύλλογο και πλέον είναι ελεύθερος να επιλέξει τον επόμενο προορισμό του.

Τον επόμενο σταθμό της καριέρας του ψάχνει ο Τσόρι Ντομίνγκες, καθώς το συμβόλαιό του με τη Ράγιο Βαγιεκάνο ολοκληρώθηκε και ενημερώθηκε από τους ανθρώπους της ισπανικής ομάδας ότι δεν βρίσκεται στα πλάνα για τη νέα σεζόν.

Ο πολύπειρος άσος πέρσι αγωνίστηκε συνολικά σε 20 παιχνίδια με τα χρώματα της Ράγιο Βαγιεκάνο, στα οποία είχε 2 γκολ και 3 ασίστ. Ο 37χρονος ήταν εξαιρετικός και βοήθησε τα μέγιστα, προκειμένου η Ράγιο να επιστρέψει στα σαλόνια της Πριμέρα Ντιβιζιόν.

Ο Τσόρι, ο οποίος έπαιξε για τέσσερα χρόνια στον Ολυμπιακό (2013-2017), αποχωρεί από την Ράγιο μετά από ένα χρόνο παρουσίας στο ρόστερ της ισπανικής ομάδας και πλέον καλείται να επιλέξει τον επόμενο προορισμό του.

Είναι δεδομένο ότι πολλοί σύλλογοι από τη Λατινική Αμερική θα ενδιαφερθούν για την απόκτηση του Τσόρι, τον οποίο είχαν πλησιάσει και το προηγούμενο καλοκαίρι, όταν είχε αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ