Μπάρτσα για Γουίλιαν με τις… ευλογίες της Τσέλσι

Μπάρτσα για Γουίλιαν με τις… ευλογίες της Τσέλσι

Η Μπαρτσελόνα έχει ψηλά στη λίστα της τον Γουίλιαν και η Τσέλσι που θέλει να γεμίσει τα ταμεία της, είναι θετική να τον αφήσει με το κατάλληλο αντίτιμο.

Η Μπαρτσελόνα μπορεί να κατέκτησε το πρωτάθλημα Ισπανίας αλλά απέχει από τις ευρωπαϊκές διακρίσεις αρκετά χρόνια. Είναι λογικό λοιπόν οι Καταλανοί να θέλουν να ενισχυθούν και όπως φαίνεται προσπαθούν να το κάνουν με τον καλύτερο τρόπο, θέλοντας να αποκτήσουν τον Γουίλιαν της Τσέλσι.

Ο θεαματικός Βραζιλιάνος εξτρέμ, κάνει πολύ καλό Μουντιάλ με τους Καριόκας και είναι πολύ πιθανό την επόμενη σεζόν να είναι συμπαίκτης με τους συμπατριώτες του Μπαουλίνιο και Κουτίνιο, αρκεί οι Μπλαουγκράνα να ικανοποιήσουν την Τσέλσι καταβάλλοντας 60 εκατομμύρια ευρώ.

Στην Τσέλσι μετά την έλευση του Μαουρίτσιο Σάρι είναι λογικό να υπάρχουν προσθαφαιρέσεις στο υπάρχον ρόστερ. Ήδη οι Λονδρέζοι έχουν βάλει μπρος για να αποκτήσουν τους Άλισον (τερματοφύλακας/Ρόμα), Αλεξάντρ Γκολόβιν (μέσος/ΤΣΣΚΑ Μόσχας) και Ντανιέλε Ρουγκάνι (κεντρικός αμυντικός/Γιουβέντους).

Για να προχωρήσουν αυτές οι περιπτώσεις χρειάζονται από τη μία αποσυμφόρηση του ρόστερ και από την άλλη, ζεστό χρήμα στα ταμεία και η περίπτωση της παραχώρησης του φαντεζί Βραζιλιάνου στους Μπλαουγκράνα μοιάζει ενδεδειγμένη κίνηση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ