Ατλέτικο Μαδρίτης: «Ευχαριστούμε αρχηγέ» (pics)

Ατλέτικο Μαδρίτης: «Ευχαριστούμε αρχηγέ» (pics)

Την μεγάλη απόφαση αποχώρησης από την Ατλέτικο Μαδρίτης πήρε ο Γκάμπι και οι Ροχιμπλάνκος τον αποχαιρετούν!

Ο Γκάμπι είπε «αντίο» στην αγαπημένη του Ατλέτικο Μαδρίτης όντας ο 7ος σε συμμετοχές παίκτης της ομάδας (417) και έχοντας κατακτήσει έξι τίτλους με τους Ροχιμπλάνκος. Εξ’ αυτών τους πέντε είχε την τιμή να τους σηκώσει φορώντας το περιβραχιόνιο του αρχηγού!

Εντάχθηκε στην οικογένεια της Ατλέτι το 2011 και σε όσα χρόνια αγωνίστηκε στο σύλλογο της Μαδρίτης κατάφερε να γίνει παράδειγμα και καθρέφτης για τα παιδιά της ερυθρόλευκης ακαδημίας και ένας εκ των πιο αγαπημένων παικτών της κερκίδας. Επόμενος σταθμός στην καριέρα του η Αλ Σαντ.

«Ήταν προνόμιο να βρίσκομαι δίπλα σου, μαζί έχουμε περάσει απίστευτα πράγματα αυτά τα χρόνια, οι παίκτες σαν εσένα κάνουν αυτό το κλαμπ υπέροχο. Οι άνθρωποι που είναι ταπεινοί και εργατικοί, τους αντιπροσωπεύεις πλήρως, για μένα είσαι αναντικατάστατος και σου ευχόμαστε το καλύτερο », ήταν τα λόγια του Χουανφράν.

Ενώ ο Κόκε δήλωσε τα εξής: «Είσαι και θα είσαι σαν ένας μεγάλος αδελφός για μένα, ετοιμάσου επειδή όλοι οι αθλητές θα σε χρειαστούν στο μέλλον επειδή θα είσαι ο προπονητής της Ατλέτι»

https://twitter.com/atletienglish/status/1014179363980562433

https://twitter.com/atletienglish/status/1014195849767870464

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ