Μπαρτσελόνα : Θέλει Έρικσεν για αντι-Κουτίνιο

Μπαρτσελόνα : Θέλει Έρικσεν για αντι-Κουτίνιο

Για την απόκτηση του Κρίστιαν Έρικσεν θα κινηθεί η Μπαρτσελόνα σε περίπτωση που δεν καταφέρει να αγοράσει τον Φιλίπε Κουτίνιο.

Ο Φιλίπε Κουτίνιο αποτελεί τον διακαή «πόθο» των ανθρώπων της Μπαρτσελόνα, όμως η Λίβερπουλ υποστηρίζει πως δεν πρόκειται να πουλήσει τον Βραζιλιάνο.

Αυτή η στάση των «κόκκινων» έχει οδηγήσει τους «Μπλαουγκράνα» στην αναζήτηση εναλλακτικών περιπτώσεων, με αυτή του Κρίστιαν Έρικσεν  να ξεχωρίζει.

Ο μεσοεπιθετικός της Τότεναμ εντυπωσίασε του πάντες στην Μπαρτσελόνα με το χατ-τρικ του στο μπαράζ πρόκρισης της Δανίας με την Ιρλανδία, και, σύμφωνα με την «Don Balon», οι ιθύνοντες των Καταλανών πιστεύουν ότι θα ταίριαζε απόλυτα στα πλάνα τους.

Μάλιστα, όπως αναφέρεται στο εν λόγω Μέσο, ο Δανός διεθνής θα κοστίσει κατά τι λιγότερο στην Μπαρτσελόνα σε σχέση με τον Κουτίνιο, αφού οι απαιτήσεις της Τότεναμ υπολογίζονται στα περίπου 60 εκατ. ευρώ.

Τη φετινή σεζόν ο Έρικσεν έχει αγωνιστεί σε 15 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα των «spurs» και έχει πετύχει 4 τέρματα, μοιράζοντας και ισάριθμες ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ