Για Γιαννιώτα κινείται η Αλαβές

Για Γιαννιώτα κινείται η Αλαβές

Ο Γιάννης Γιαννιώτας του Ολυμπιακού, σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα δεν υπολογίζεται από τους ερυθρόλευκους, με την Αλαβές να εξετάζει σοβαρά την περίπτωσή του.

Ο εξτρέμ του Ολυμπιακού, Γιάννης Γιαννιώτας, σύμφωνα με δημοσιεύματα του ισπανικού Τύπου δεν θα καταφέρει ούτε φέτος να εξασφαλίσει μια θέση στο ρόστερ των ερυθρόλευκων και η Αλαβές είναι έτοιμη να τον φέρει και πάλι στην Ισπανία και μάλιστα όχι σαν δανεικό αλλά με αγορά των δικαιωμάτων του.

Ο Γιαννιώτας είναι γνώριμος στους Ισπανούς καθώς πέρσι αγωνίστηκε στη Segunda Division για λογαριασμό της Βαγιαδολίδ που μάλιστα κέρδισε την άνοδό της στην Primera, με τον Έλληνα εξτρέμ να έχει 33 συμμετοχές (10 ως βασικός), 3 γκολ και 4 ασίστ στη θητεία του εκεί.

Τώρα, αν το σενάριο αυτό γίνει πραγματικότητα, θα δοθεί μια λύση που θα ικανοποιήσει όλες τις πλευρές. Τον Ολυμπιακό που θα πάρει χρήματα από έναν παίκτη που δεν υπολογίζει και το καλοκαίρι του 2019 μένει ελεύθερος, τον Γιαννιώτα που θα έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί σε ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα στον κόσμο αλλά και την Αλαβές που θα εντάξει στο δυναμικό της τον παίκτη που επιθυμεί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ