Ρεάλ Μαδρίτης: «Δεν θα κάναμε πρόταση στον Νεϊμάρ χωρίς την έγκριση της Παρί Σεν Ζερμέν»

Ρεάλ Μαδρίτης: «Δεν θα κάναμε πρόταση στον Νεϊμάρ χωρίς την έγκριση της Παρί Σεν Ζερμέν»

Με ανακοίνωσή της, η Ρεάλ Μαδρίτης διέψευσε κατηγορηματικά το ενδιαφέρον της για τον Νεϊμάρ και τόνισε πως σε περίπτωση που αυτό αλλάξει, δεν θα κάνει την παραμικρή κίνηση χωρίς την έγκριση της Παρί Σεν-Ζερμέν.

Σε μια ασυνήθιστη κίνηση για συλλόγους των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων προχώρησε η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία με αφορμή τον καταιγισμό δημοσιευμάτων που κάνουν λόγο για επαφές των Μαδριλένων με εκπροσώπους του Νεϊμάρ και συγκεκριμένα για απόπειρα προσέγγισης του πατέρα του 26χρονου επιθετικού, εξέδωσε ανακοίνωση – διάψευση.

Οι «μερένγκες» τονίζουν ότι λόγω της εξαιρετικής σχέσης που διατηρεί η διοίκησή τους με την αντίστοιχη της Παρί Σεν-Ζερμέν, ουδέποτε θα προσπαθούσαν να πάρουν τον Νεϊμάρ με ύπουλο τρόπο, ενώ ξεκαθαρίζουν πως δεν βρίσκεται στα άμεσα σχέδιά τους το να καταθέσουν πρόταση για την απόκτηση του Βραζιλιάνου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της Ρεάλ:

«Λόγω των συνεχιζόμενων πληροφοριών που συνδέουν τον παίκτη της Παρί Σεν-Ζερμέν, Νεϊμάρ, με την ομάδα μας, η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να ξεκαθαρίσει ότι δεν σχεδιάζει να κάνει οποιαδήποτε προσφορά για τον παίκτη. Η σχέση ανάμεσα στους δύο συλλόγους είναι εξαιρετική, επομένως αν κάποια στιγμή η Ρεάλ Μαδρίτης σκεφτεί να πάρει τον παίκτη της Παρί Σεν-Ζερμέν, το πρώτο πράγμα που θα έκανε θα ήταν να μιλήσει στην ομάδα του».

Το ενδιαφέρον της πρωταθλήτριας Ευρώπης για τον Νεϊμάρ έχει διαρρεύσει εδώ και πολλούς μήνες, ωστόσο έχει ενταθεί από τα διεθνή ΜΜΕ τον τελευταίο καιρό, εξαιτίας της αποχώρησης του Κριστιάνο Ρονάλντο για τη Γιουβέντους. Μάλιστα, οι Παριζιάνοι παρουσιάζονται διατεθειμένοι να προσφέρουν νέο πλουσιοπάροχο συμβόλαιο στον ποδοσφαιριστή, προκειμένου να διασφαλίσουν την παραμονή του στην ομάδα τους.

Όλα αυτά, παρά το γεγονός ότι ο Βραζιλιάνος δεν πραγματοποίησε καλές εμφανίσεις στο Μουντιάλ της Ρωσίας, εκεί όπου η εθνική ομάδα του αποκλείστηκε στη φάση των προημιτελικών από το Βέλγιο, καθώς ηττήθηκε με 2-1.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ