Ζιντάν : Τοποθετήθηκε για το περιστατικό Ρονάλντο – Ράμος

Ζιντάν : Τοποθετήθηκε για το περιστατικό Ρονάλντο – Ράμος

Ο τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης πήρε θέση για το θέμα που προέκυψε μεταξύ του Κριστιάνο Ρονάλντο και του Σέρχιο Ράμος

Στη Ρεάλ Μαδρίτης έχουν προκύψει προβλήματα λόγω της άσχημης αγωνιστικής εικόνας που παρουσιάζουν οι πρωταθλητές Ευρώπης.

Υπάρχει γκρίνια στα αποδυτήρια με αποτέλεσμα, όπως αναφέρουν ισπανικά μέσα, να έχουν δημιουργηθεί δύο «στρατόπεδα». Μάλιστα όπως προκύπτει, ο Κριστιάνο Ρονάλντο και ο Σέρχιο Ράμος δεν έχουν καθόλου καλές σχέσεις μεταξύ τους, ένα γεγονός που έχει προκαλέσει εντύπωση.

Θέση πήρε και ο Ζινεντίν Ζιντάν για το συγκεκριμένο περιστατικό, ο οποίος όμως θέλησε να κατευνάσει τα πνεύματα και τόνισε ότι όλα είναι καλά και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ο Σέρχιο είναι πολύ έξυπνος και μπορεί να πει αυτό που θέλει. Το ίδιο και ο Κριστιάνο. Πέρα από ποδοσφαιριστές, είναι και πολύ έξυπνοι άνθρωποι. Δεν ξέρω πώς τα πάνε μαζί. Αυτό που ξέρω είναι ότι μαζί έχουν κερδίσει πολλούς τίτλους. Κάποιες φορές κάποιος σκέφτεται κάτι, αλλά στην πραγματικότητα δεν συμβαίνει τίποτα. Έχει διευθετηθεί. Μπορείς να έχει τη γνώμη του, αλλά μέσα στην ομάδα υπάρχει σταθερότητα. Δεν θα υπάρξει πρόβλημα μεταξύ του Κριστιάνο και του Σέρχιο. Αν νομίζετε ότι υπάρχει κάτι που πρέπει να λύσουν μεταξύ τους ο Κριστιάνο και ο Σέρχιο, κάνετε λάθος. Είναι μέσα στη ζωή, μέσα στο ποδόσφαιρο αυτά. Να έχεις γνώμη και να την εκφράζεις σημαίνει ότι είσαι ζωντανός. O Κριστιάνο και ο Σέρχιο είναι δύο θρύλοι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ