Πέρεθ: «Θα πάρουμε εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές»

Πέρεθ: «Θα πάρουμε εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές»

Ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης προσπάθησε να καθησυχάσει τους φιλάθλους των Μερέγχες, μετά τη φυγή του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Η αποχώρηση του Κριστιάνο Ρονάλντο από το ρόστερ της Ρεάλ, μετά από 9 χρόνια, προβλημάτισε έντονα τους φιλάθλους της ισπανικής ομάδας, καθώς είδαν τον αγαπημένο τους «CR7» να φεύγει από τη Μαδρίτη και να μετακομίζει μόνιμα στο Τορίνο.

Ο πρόεδρος των Μερέγχες, Φλορεντίνο Πέρεθ, με δηλώσεις του στην παρουσίαση του Άλβαρο Οντριοθόλα, προσπάθησε να καθησυχάσει τους φιλάθλους της Ρεάλ Μαδρίτης, τονίζοντας ότι η ομάδα θα ενισχυθεί με εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές. «Πρέπει να ενισχύσουμε το παρόν και το μέλλον. Έχουμε ένα σπουδαίο ρόστερ το οποίο θα ενισχυθεί ακόμα περισσότερο με εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Στη συνέχεια, ο ισχυρός άνδρας της Ρεάλ έκανε τον απολογισμό για την περσινή σεζόν και έδωσε το σύνθημα για νέες επιτυχίες: «Βιώνουμε μία από τις καλύτερες στιγμές της ιστορίας μας. Έχουμε αποκτήσει θεσμική σταθερότητα και οικονομικά είμαστε πολύ ισχυροί. Αλλά πάνω απ’ όλα έχουμε τη συμπαράσταση εκατομμυρίων φιλάθλων μας. Πολλοί πίστευαν ότι ήταν αδύνατο να κατακτήσεις τρία σερί Τσάμπιονς Λιγκ, όμως το καταφέραμε. Είμαστε η Ρεάλ Μαδρίτης και πάντα θέλουμε περισσότερα. Δεν πρέπει να αφήσουμε καμία αμφιβολία ότι βρισκόμαστε στο δρόμο για νέες επιτυχίες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ