Μπέτις, η πρώτη ομάδα της La Liga που κατηγορείται για χειραγώγηση αγώνα

Μπέτις, η πρώτη ομάδα της La Liga που κατηγορείται για χειραγώγηση αγώνα

Η Ρεάλ Μπέτις έγινε η πρώτη ομάδα στην ιστορία της La Liga που δέχεται καταγγελία για χειραγώγηση αγώνα, κάτι που μάλιστα συνέβη από την ίδια τη διοργανώτρια Αρχή!

Για πρώτη φορά στην ιστορία της πρώτης κατηγορίας του ισπανικού ποδοσφαίρου, ομάδα που συμμετέχει σε αυτήν κατηγορείται επίσημα για χειραγώγηση αναμέτρησης. Συγκεκριμένα, μια άνετη νίκη με 4-0 της Ρεάλ Μπέτις απέναντι στην Εθίχα, ομάδα που αγωνίζεται στην τρίτη τη τάξει κατηγορία του ισπανικού ποδοσφαίρου, στις 15 Νοεμβρίου του 2017 στο «Μπενίτο Βιγιαμαρίν», είναι αυτή που έχει «ενεργοποιήσει» τις ισπανικές Αρχές.

Μετά από καταγγελία χειραγώγησης του εν λόγω παιχνιδιού για στοιχηματικούς λόγους, η αστυνομία έχει ανοίξει έρευνα. Το ακόμη πιο εντυπωσιακό της υπόθεσης αφορά στο ότι η καταγγελία προήλθε από την ίδια τη διοργανώτρια Αρχή, τη La Liga, η οποία παρατήρησε ύποπτες κινήσεις ποσών στο ασιατικό στοίχημα. Η διοργανώτρια αρχή υποστηρίζει ότι οι παίκτες της Έθιχα ζήτησαν περίπου 5.000 ευρώ έκαστος, προκειμένου να δεχθούν τέσσερα τέρματα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ