Επίσημο : Στην Ατλέτικο Μαδρίτης ο Ζέλσον Μάρτινς

Επίσημο : Στην Ατλέτικο Μαδρίτης ο Ζέλσον Μάρτινς

Παίκτης της Ατλέτικο Μαδρίτης είναι κι επίσημα ο Ζέλσον Μάρτινς, καθώς οι ροχιμπλάνκος ανακοίνωσαν την απόκτηση του για τα επόμενα έξι χρόνια.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης ανακοίνωσε κι επίσημα την απόκτηση του Ζέλσον Μάρτινς από τη Σπόρτινγκ Λισαβώνας. Ο Πορτογάλος εξτρέμ αφού πέρασε τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις υπέγραψε συμβόλαιο με τους ροχιμπλάνκος.

Ο 23άχρονος ποδοσφαιριστής που είναι γεννημένος στο Πράσινο Ακρωτήρι και μέχρι και πριν από λίγες ημέρες βρισκόταν στην Ρωσία μαζί με την Πορτογαλία, συμφώνησε για συμβόλαιο συνεργασίας έως το 2024 με την ομάδα της Μαδρίτης, χωρίς να γίνουν γνωστές οι οικονομικές απολαβές.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μάρτινς αποφάσισε να κάνει προσφυγή μετά το «ντου» των οπαδών της Σπόρτινγκ Λισαβώνας στην προπόνηση των λιονταριών πριν μερικούς μήνες, με αποτέλεσμα να μείνει ελεύθερος και να έχει το δικαίωμα να συνεχίσει την καριέρα του σε όποια ομάδα επιθυμεί. Τελικά ανάμεσα σε Μίλαν, Ίντερ και Ατλέτικο επέλεξε τους Ισπανούς κι από σήμερα είναι κι επίσημα υπό την καθοδήγηση του Ντιέγκο Σιμεόνε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ