Ένας «Ματαδόρ» για τη Βασίλισσα

Ένας «Ματαδόρ» για τη Βασίλισσα

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει πλέον σε πρώτο πλάνο τον Ουρουγουανό στράικερ της Παρί σεν Ζερμέν, Έντινσον Καβάνι, ως αντικαταστάτη του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Η Ρεάλ Μαδρίτης  αναζητά τον άνθρωπο που θα…αναπληρώσει τα γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο, μετά την αποχώρησή του για την Γιουβέντους. Ο διάσημος Πορτογάλος σημείωνε πάνω από 25 γκολ στις τελευταίες 8 σεζόν του από το 2010.

Λίγοι παίκτες έχουν σχετικό βιογραφικό για να μπουν στην λίστα των υποψηφίων με τα στοιχεία του 31χρονου Καβάνι να αποτελούν εγγύηση επιτυχίας. Λαμβάνοντας υπόψη όλα τα τουρνουά, έχει μέσο όρο 34.25 γκολ ανά σεζόν από το 2010-2011. Επιπλέον, τα τελευταία δύο ήταν τα καλύτερα της καριέρας του: με 49 και 40 γκολ αντίστοιχα.

Ο Ουρουγουανός διεθνής που προέρχεται από ένα πολύ καλό Μουντιάλ με τη Σελέστε, όπως αποκαλύπτει σήμερα η ισπανική εφημερίδα As, βρίσκεται πολύ ψηλά στη λίστα του Λοπετέγι και αναμένεται οι Μερένχες να καταθέσουν επίημη πρόταση στην Παρί. Πρώτος στη λίστα ήταν ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, αλλά η Μπάγερν δεν θέλει να τον παραχωρήσει, ενώ η Παρί ΣΖ δεν πουλάει Νεϊμάρ και Μπαπέ.

Έτσι σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα, ο Ματαδόρ περιμένει κλήση των Μαδριλένων, θέλοντας να προσπαθήσει για την κατάκτηση του Champions League, ένας τίτλος που  του λείπει.

Δεδομένου του ενδιαφέροντος της Νάπολι για την επιστροφή του, στην Ιταλία λένε ότι θα μπορούσε να αποτελέσει αντικείμενο διαπραγμάτευσης για  55 εκατομμύρια ευρώ, παρόλο που στη Γαλλία δίνουν τιμή εξόδου 100 εκατ. ευρώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ