Λοπετέγκι: «Πρόκληση να φτιάξουμε μια νέα ομάδα χωρίς τον Ρονάλντο»

Λοπετέγκι: «Πρόκληση να φτιάξουμε μια νέα ομάδα χωρίς τον Ρονάλντο»

Ο νέος προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Ζουλιέν Λοπετέγκι αναφέρθηκε στη νέα σεζόν και την αποχώρηση του Ρονάλντο από την «βασίλισσα».

Έτοιμος να δημιουργήσει μια νέα ομάδα χωρίς τον Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ο νέος προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Ζουλιέν Λοπετέγκι. Ο Κριστιάνο θα συνεχίσει την καριέρα του στην Γιουβέντους αλλά αυτό δεν φαίνεται να προβληματίζει τον Ισπανό τεχνικό, ο οποίος τόνισε για τη νέα αγωνιστική περίοδο. «Όταν συμφώνησα με την Ρεάλ ο Κριστιάνο ήταν  μέλος της ομάδας.

Στη συνέχεια όμως ζήτησε να φύγει και πήρε μεταγραφή. Εμείς έχουμε μπροστά μας μια συναρπαστική πρόκληση να δημιουργήσουμε μια νέα ομάδα χωρίς Κριστιάνο, να την κάνουμε ανταγωνιστική για να διεκδικήσουμε όλους τους τίτλους. Δεν έχω αμφιβολία ότι θα γίνει με αυτούς τους παίκτες που έχουμε» υποστήριξε χαρακτηριστικά ο Λοπετέγκι.

Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης χαρακτήρισε τον Ρονάλντο ως έναν από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές στην ιστορία του συλλόγου και πρόσθεσε πως περιμένει πολλά τη νέα σεζόν από τον Μπέιλ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ