«Ανανεώνει με την Ατλέτικο Μαδρίτης ο Γκριεζμάν» (pic)

«Ανανεώνει με την Ατλέτικο Μαδρίτης ο Γκριεζμάν» (pic)

Ο Αντουάν Γκρεζμάν θα ανανεώσει με την Ατλετικό Μαδρίτης μέχρι το 2027, σύμφωνα με την «Relevo».

Ο Αντουάν Γκριεζμάν θα ανανεώσει με την Ατλέτικο Μαδρίτης έως το 2027 σύμφωνα με την «Relevo» βάζοντας τέλος στο σήριαλ  για το αν θα παραμείνει στην Μαδρίτη και την Ατλέτικο, καθώς υπήρχαν σενάρια για το MLS.

Ο Γάλλος ποδοσφαιριστής θα παραμείνει στους «Κολτσονέρος» και όλα δείχνουν ότι θα επεκτείνει την συνεργασία του με τον ισπανικό σύλλογο μέχρι το καλοκαίρι του 2027, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ.

Διαβάστε επίσης: ΚΑΕ Ολυμπιακός για Γιαννακόπουλο: «Μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2025 θα συνεχίσουν να εκτελούνται οι ποινές απαγόρευσης εισόδου»

Έτσι, η.. σαπουνόπερα για τον Γκριεζμάν λαμβάνει τέλος και ο Γάλλος σταρ της Ατλέτικο θα παραμείνει στην ισπανική πρωτεύουσα εώς το 2027 και λογικά εκεί θα κλείσει την καριέρα του όπως λέει η λογική, καθώς είναι 34 χρονών.

Ο Γκριεζμάν έχει περάσει τα καλύτερα χρόνια της καριέρας του με την Ατλέτικο, με την οποία έχει κατακτήσει ένα Europa League, τη σεζόν 2017/18 και ένα ευρωπαϊκό Supercup το 2018. Επίσης έχει και ένα Supercup Ισπανίας, με την ομάδα της Μαδρίτης, το 2014.

 

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ