Ανακοινώνεται ο δανεισμός του Κόβασιτς στην Τσέλσι

Ανακοινώνεται ο δανεισμός του Κόβασιτς στην Τσέλσι

Ρεάλ Μαδρίτης και Τσέλσι φέρονται να έχουν συμφωνήσει για την παραχώρηση του Ματέο Κόβασιτς στην αγγλική ομάδα με τη μορφή δανεισμού.

Η Ρεάλ Μαδρίτης έδωσε μάχη τις τελευταίες εβδομάδες προκειμένου να κρατήσει τον Ματέο Κόβασιτς στο ρόστερ της, ο οποίος είχε αναπτύξει τάσεις φυγής εδώ και αρκετούς μήνες, λόγω του γεγονότος ότι υπολογιζόταν σε μόνιμη βάση ως εναλλακτική επιλογή, μετά τους Τόνι Κρόος και Λούκα Μόντριτς. Εντούτοις, όπως αναφέρει δημοσίευμα της Marca το μεσημέρι της Τρίτης (07/08), η αντίσταση των «μερένγκες» κάμφθηκε και ο Κροάτης μέσος βρίσκεται μια «ανάσα» από το δανεισμό του στην Τσέλσι!

Στο σχετικό ρεπορτάζ τονίζεται πως η συμφωνία ανάμεσα σε Ρεάλ, Τσέλσι και Κόβασιτς έχει σχεδόν επιτευχθεί και ότι απομένουν ορισμένες λεπτομέρειες, υπογραμμίζοντας, δε, ότι οι ανακοινώσεις είναι ζήτημα ωρών. Οι «μπλε» κατάφεραν να κρατήσουν μακριά από τα ΜΜΕ τις επαφές που είχαν με τους Μαδριλένους, με συνέπεια να έχουν κερδίσει την «κούρσα» από τους υπόλοιπους ενδιαφερόμενους για τον 24χρονο. Πάντως, δεν διευκρινίζεται αν θα υπάρξει κάποια ρήτρα εξαγοράς από πλευράς Τσέλσι, σε περίπτωση που με το πέρας του δανεισμού του ποδοσφαιριστή θελήσει να τον πάρει με μεταγραφή.

Ο Κόβασιτς ανήκει στη Ρεάλ Μαδρίτης από το καλοκαίρι του 2015, όταν αποκτήθηκε από την Ίντερ έναντι περίπου 30.000.000 ευρώ. Με τη φανέλα της έχει πραγματοποιήσει 109 εμφανίσεις και έχει πετύχει 3 γκολ, καταφέρνοντας να ανεβάσει σημαντικά την αξία του και το επίπεδό του, αν και ουδέποτε υπολογιζόταν ως βασικός από τον Ζινεντίν Ζιντάν. Το τελευταίο διάστημα έφτασε στο σημείο να πιέσει για την παραχώρησή του μέχρι και με αποχή από τις προπονήσεις της ισπανικής ομάδας.

Όσο για την ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι, ήταν γνωστό ότι αναζητούσε παίκτη για να ενισχύσει τη μεσαία γραμμή της εν όψει της νέας σεζόν, καταλήγοντας στην περίπτωση του 24χρονου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ