Ο Μόντριτς παραμένει και ανανεώνει με τη Ρεάλ Μαδρίτης

Ο Μόντριτς παραμένει και ανανεώνει με τη Ρεάλ Μαδρίτης

Τέλος στην υπόθεση της μεταγραφής του στην Ίντερ φέρεται να έβαλε ο Λούκα Μόντριτς, ο οποίος γνωστοποίησε στη διοίκηση της Ρεάλ την απόφασή του να παραμείνει κάτοικος Μαδρίτης, ανανεώνοντας το συμβόλαιό του.

Το «θρίλερ», ονόματι Λούκα Μόντριτς, λαμβάνει τέλος. Ο Κροάτης μέσος πήρε την απόφασή του και ανακοίνωσε στη διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης την επιθυμία του να παραμείνει στην ομάδα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της ισπανικής εφημερίδας AS. Η πολιορκία της Ίντερ ήταν ασταμάτητη τις τελευταίες ημέρες και το σενάριο αποχώρησης του 32χρονου ήταν κάτι περισσότερο από υπαρκτό, όμως εντέλει οι «νερατζούρι» βγαίνουν χαμένοι στη μάχη της διεκδίκησης του πρώην άσου της Τότεναμ.

Στο δημοσίευμα τονίζεται, δε, ότι για ένα διάστημα ο ποδοσφαιριστής δελεάστηκε από την προοπτική της ιταλικής ομάδας, αν και ποτέ δεν τοποθετήθηκε δημόσια επί αυτού, ωστόσο το νέο συμβόλαιο που του υποσχέθηκαν οι «μερένγκες», κατόπιν των εξελίξεων, ήταν αρκετό για να τον πείσει να παραμείνει κάτοικος Μαδρίτης. Υπήρχε, άλλωστε, μια δυσαρέσκεια από την πλευρά του ποδοσφαιριστή, με αιτία ότι το ετήσιο κασέ του έχει μείνει στα 6.500.000 ευρώ, κάτω δηλαδή από παίκτες όπως ο Γκάρεθ Μπέιλ, ο Σέρχιο Ράμος και ο παρτενέρ του στον άξονα, Τόνι Κρόος, παρά την εξίσου καταλυτική προσφορά του Κροάτη χαφ τα τελευταία χρόνια.

Το τρέχον συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή λήγει το καλοκαίρι του 2020 και πρόκειται να ανανεωθεί άμεσα, όχι τόσο για να επιμηκυνθεί η διάρκεια, όσο για να ανέβει σημαντικά ο ετήσιος μισθός του. Με τη φανέλα της Ρεάλ έχει καταγράψει 257 συμμετοχές και έχει πετύχει 13, ενώ εξελίχθηκε σε έναν εκ των κορυφαίων μέσων στον πλανήτη στο διάστημα που βρίσκεται στο «Σαντιάγκο  Μπερναμπέου». Η πρωταθλήτρια Ευρώπης απέκτησε τον Μόντριτς το καλοκαίρι του 2012, έναντι 30.000.000 ευρώ από την Τότεναμ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ