Απίστευτο συμβάν έξω από το γήπεδο της Εσπανιόλ πριν το ματς με την Μπαρτσελόνα: Αυτοκίνητο παρέσυρε πεζούς – Τι αναφέρει η πρώτη εκτίμηση (vids & pic)

Απίστευτο συμβάν έξω από το γήπεδο της Εσπανιόλ πριν το ματς με την Μπαρτσελόνα: Αυτοκίνητο παρέσυρε πεζούς – Τι αναφέρει η πρώτη εκτίμηση (vids & pic)

Σκηνές τρόμου έξω από το γήπεδο της Εσπανιόλ πριν τη σέντρα του τοπικού ντέρμπι της Βαρκελώνης με την Μπαρτσελόνα όταν αμάξι ανέπτυξε ταχύτητα μέσα στο πλήθος και τραυμάτισε πεζούς.

Ένα σοκαριστικό περιστατικό έλαβε χώρα έξω από το γήπεδο της Εσπανιόλ πριν το παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα για την 36η αγωνιστική της La Liga. Συγκεκριμένα, ένα αυτοκίνητο το οποίο φέρεται να οδηγούσε μία γυναίκα, βρέθηκε περικυκλωμένο μέσα σε ένα πλήθος οπαδών των γηπεδούχων και ξαφνικά ανέπτυξε ταχύτητα.

Πολλοί πεζοί παρασύρθηκαν και τραυματίστηκαν, ευτυχώς όμως όχι σοβαρά, όπως αναφέρουν τα ισπανικά Μέσα. Για την ακρίβεια γίνεται λόγος για 13 τραυματίες ενώ αμέσως έσπευσαν ασθενοφόρα στο σημείο και λίγο αργότερα το αυτοκίνητο ακινητοποιήθηκε.

Διαβάστε επίσης: ΑΕΚ – Ολυμπιακός 64-90: «Σκούπα» και τώρα Άμπου Ντάμπι

Όπως είναι λογικό η αστυνομία ξεκίνησε έρευνα για την υπόθεση και αρχικά έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο τρομοκρατικής ενέργειες. Το πλήθος φέρεται να πετούσε αντικείμενα στο αυτοκίνητο και πιθανότατα η οδηγός σάστισε και πάνω στον πανικό της λίγο έλειψε να προκαλέσει τραγωδία.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ