Ράγισαν και τα… τσιμέντα: Ρίγη συγκίνησης στο αντίο του Μόντριτς (pics)

Ράγισαν και τα… τσιμέντα: Ρίγη συγκίνησης στο αντίο του Μόντριτς (pics)

Η Ρεάλ Μαδρίτης αποχαιρέτησε τον Λούκα Μόντριτς στο ματς απέναντι στη Σοσιεδάδ, σε μία έντονα συγκινησιακά φορτισμένη μέρα για τη «Βασίλισσα»

Η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε με 2-0 της Σοσιεδάδ σε ματς για την τελευταία αγωνιστική της La Liga, το οποίο ήταν και το τελευταίο του Λούκα Μόντριτς με τη φανέλα των Μαδριλένων.

Οι φίλοι της Ρεάλ αφιέρωσαν αυτή τη μέρα στον Κροάτη χαφ της, αναρτώντας και πανό στο «Μπερναμπέου», ο οποίος μεσουράνησε με τη «Βασίλισσα».

Διαβάστε επίσης: Πόσες ανατροπές να κάνει ο Παναθηναϊκός: Αυτή τη φορά απέναντι στη Φενέρμπαχτσε δεν τα κατάφερε (vids)

Πριν από τη σέντρα υπήρξε ένα απίστευτο standing ovation από τους φιλάθλους, για τον Μόντριτς, ο οποίος όταν πέρασε στο ματς δεν μπορούσε να κρύψει τη συγκίνησή του, η οποία ήταν έκδηλη.


Στο αντίο του, παρών στο γήπεδο ήταν και ο Τόνι Κρος, με τον οποίο μοιράστηκαν για χρόνια τον χώρο του κέντρου και ο οποίος επίσης αποχαιρέτησε την περυσινή σεζόν. Αυτό είναι ένα τέλος εποχής για τη Ρεάλ, η οποία πλέον καλείται να κοιτάξει μπροστά, στην επόμενη μέρα, όπως άλλωστε κάνει πάντα.

Με τη Ρεάλ μέτρησε το «αστρονομικό» νούμερο των 590 συμμετοχών, έχοντας 43 γκολ και 95 ασίστ. Κατέκτησε κάθε πιθανό τρόπαιο με τη «βασίλισσα», μεταξύ αυτών και έξι Champions League και τέσσερα πρωταθλήματα.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ