Εμπαπέ: Κατέκτησε το χρυσό παπούτσι στην πρώτη του σεζόν στη Ρεάλ (pic)

Εμπαπέ: Κατέκτησε το χρυσό παπούτσι στην πρώτη του σεζόν στη Ρεάλ (pic)

Ο Εμπαπέ στην πρώτη του σεζόν ως παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης κατέκτησε το χρύσο παπούτσι, ξεπερώντας Γκιόκερες και Σαλάχ

Η πρώτη σεζόν του Κιλιάν Εμπαμπέ στην Ρεάλ Μαδρίτης, συλλογικά μόνο καλή δεν μπορεί αν θεωρηθεί καθώς έμεινε χωρίς τίτλο, έχασε με κάθε πιθανό τρόπο από τη Μπαρτσελόνα, σε όλες τις εγχώριες διοργανώσεις, ενώ αποκλείστηκαν πολύ εύκολα στα προημιτελικά του Champions League από την Άρσεναλ.

Παρόλα αυτά, ο Γάλλος επιθετικός έσπασε «όλα τα κόντερ» καθώς αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στην La Liga αλλά και κατέκτησε το χρυσό παπούτσι.

 Διαβάστε επίσης: Το «χρυσό» συμβόλαιο που θα υπογράψει ο Σορτς με τον Παναθηναϊκό

Σε μία κούρσα για τρεις, ήταν εκείνος ο οποίος βρέθηκε στην κορυφή, αφήνοντας πίσω του Γιόκερες και Σαλάχ, παίρνοντας ένα απ’ τα κορυφαία ατομικά βραβεία για πρώτη φορά στην καριέρα του.

Ο Εμπαπέ βρήκε δίχτυα 31 φορές στο πρωτάθλημα, 7 φορές στο Champions League, μία στο UEFA Σούπερ Καπ αλλά και αντίστοιχα στην ίδια διοργάνωση της Ισπανίας και 2 φορές στο Copa Del Rey.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ