Πλησιάζει στη Ρεάλ ο Μπαπέ με τη «βοήθεια» της UEFA!

Πλησιάζει στη Ρεάλ ο Μπαπέ με τη «βοήθεια» της UEFA!

Η Παρί έχει προβλήματα με το Financial Fair Play της UEFA και η Ρεάλ Μαδρίτης καραδοκεί για να αρπάξει το next best thing του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, Κιλιάν Μπαπέ.

Ίσως το Colpo Grosso του καλοκαιρού βρίσκεται ακόμα πίσω! Η Ρεάλ Μαδρίτης αναμένει το  επικείμενο αποτέλεσμα έρευνας από την UEFA, το οποίο θα μπορούσε να επιβάλει κυρώσεις στην Παρί ΣΖ για παραβίαση του Financial Fair Play. Σε αυτή την περίπτωση  ο γαλλικός σύλλογος, όπως αναφέρει σήμερα η ισπανική εφημερίδα AS,  θα αναγκαστεί να πουλήσει ένα από τα αστέρια του.

Η Παρί Σεν Ζερμέν πρέπει να ασκήσει τη Δευτέρα το δικαίωμα αγοράς για  τον Μπαπέ, πληρώνοντας 180 εκατ. ευρώ στη Μονακό, σπάζοντας έτσι το οικονομικό φράγμα της UEFA, τους μισθούς, τα συμβόλαια και την ισορροπία μεταξύ εσόδων και δαπανών.

Μία τέτοια εξέλιξη θα μπορούσε να σπρώξει τον Μπαπέ στην αγκαλιά της Ρεάλ Μαδρίτης, μίας και έχουν κλείσει ήδη οι αγορές της Αγγλίας και της Ιταλίας. Η UEFA επανέλαβε την έρευνα για τους λογαριασμούς της Παρί ΣΖ  στις 18 Ιουλίου, κάτι που ο πρόεδρος της LaLIga, Χαβιέ Τεμπάς, επιβεβαίωσε χθες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ