Εσπανιόλ για Ζουνγκού και ο… Ολυμπιακός

Εσπανιόλ για Ζουνγκού και ο… Ολυμπιακός

Η ιστοσελίδα Goal.com μπλέκει τους Πειραιώτες με τον 25χρονο Αφρικανό μέσο της Αμιάν, Μπονγκανί Ζουνγκού, για τον οποίο φέρεται να ενδιαφέρεται και η Εσπανιόλ.

Το τέλος του Αυγούστου πλησιάζει και οι ομάδες κάνουν τις τελευταίες μεταγραφικές τους κινήσεις. Οι φήμες φουντώνουν και τα σενάρια δίνουν και παίρνουν, με αρκετά εξ αυτών να εμπλέκουν και τις ελληνικές ομάδες. Το βράδυ της Δευτέρας υπήρξε ένα δημοσίευμα του Goal.com, το οποίο ανέφερε ότι η Εσπανιόλ ενδιαφέρεται για τον Μπονγκανί Ζουνγκού της Αμιάν, με την ιστοσελίδα να τονίζει ότι ο Ολυμπιακός έχει καταθέσει ήδη πρόταση στη γαλλική ομάδα για την απόκτηση του Αφρικανού μέσου.

«Η Εσπανιόλ ενδιαφέρεται για τον μέσο της Αμιάν και οι άνθρωποι της ισπανικής ομάδας ευελπιστούν ότι θα καταφέρουν να κερδίσουν τον Ολυμπιακό στη μάχη για την απόκτηση του 25χρονου Αφρικανού και ο παίκτης θα καταλήξει στη Βαρκελώνη. Η ελληνική ομάδα έχει καταθέσει πρόταση 7 εκατ. ευρώ για τη μεταγραφή του πρώην άσου της Μαμελόντι», αναφέρει χαρακτηριστικά στο δημοσίευμά του το Goal.com.

Παρά τα όσα γράφουν στο εξωτερικό, ο Ολυμπιακός πολύ δύσκολα θα ενδιαφερθεί για την απόκτησή του, πόσο μάλλον δε να καταθέσει επίσημη πρόταση στη γαλλική ομάδα. Πρόκειται για έναν παίκτη που κοστίζει 10.000.000 ευρώ, ενώ οι Ερυθρόλευκοι έχουν αποκτήσει ήδη αρκετούς παίκτες στον άξονα, γεγονός που σημαίνει ότι τη δεδομένη στιγμή οι Πειραιώτες δεν ενδιαφέρονται για την προσθήκη μέσου.

Ο Μπονγκανί Ζουνγκού πέρσι αγωνίστηκε συνολικά σε 32 παιχνίδια με τη φανέλα της γαλλικής ομάδας και σκόραρε 2 γκολ, φέτος, μέχρι στιγμής έχει παίξει σε 1 παιχνίδι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ