Ο Ρονάλντο ήρθε σε συμφωνία για την αγορά της Βαγιαδολίδ

Ο Ρονάλντο ήρθε σε συμφωνία για την αγορά της Βαγιαδολίδ

Έτοιμος να αναλάβει την ιδιοκτησία της Βαγιαδολίδ είναι ο Βραζιλιάνος Ρονάλντο, ο οποίος φέρεται να ήρθε σε συμφωνία με τον νυν ιδιοκτήτη της ισπανικής ομάδας έναντι 30.000.000 ευρώ.

Ο Ρονάλντο έχει έρθει σε συμφωνία με τη διοίκηση της Ρεάλ Βαγιαδολίδ, προκειμένου να αγοράσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών του συλλόγου, όπως αναφέρει σύσσωμος ο ισπανικός Τύπος. Επομένως, ο Βραζιλιάνος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής ετοιμάζεται να αποκτήσει δική του ομάδα και μάλιστα μία που αγωνίζεται στη La Liga, την πρώτη τη τάξει κατηγορία του ισπανικού ποδοσφαίρου.

Η επισημοποίηση αναμένεται να πραγματοποιηθεί την προσεχή Δευτέρα (03/09), με τον πρώην άσο των Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης να καταβάλει το ποσό των 30.000.000 ευρώ στον νυν ιδιοκτήτη της Βαγιαδολίδ, Κάρλος Σουάρεθ. Ο τελευταίος, πάντως, θα συνεχίσει να έχει σημαντικό ρόλο στο διοικητικό τοπίο και τις στρατηγικές αποφάσεις.

Ο Ρονάλντο αποτέλεσε έναν από τους δύο ενδιαφερόμενους για την ισπανική ομάδα από τότε που τέθηκε προς πώληση, με δεύτερο υποψήφιο μία μεξικανική επενδυτική εταιρεία. Το χρέος της Βαγιαδολίδ ανέρχεται στα 25.000.000 ευρώ, εξ ου και ένας από τους βασικούς λόγους που ο κύκλος των διαπραγματεύσεων είχε διάρκεια σχεδόν τεσσάρων μηνών.

Επί του παρόντος ο Βραζιλιάνος έχει αναλάβει ρόλο πρέσβη της Ρεάλ στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, πόστο στο οποίο πιθανότατα θα συνεχίσει, ενώ προ μερικών εβδομάδων βίωσε μία περιπέτεια με την υγεία του στη διάρκεια των διακοπών του στην Ίμπιζα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ