Θέλτα – Ατλέτικο Μαδρίτης 2-0 (vid)

Θέλτα – Ατλέτικο Μαδρίτης 2-0 (vid)

Η ομάδα του Βίγκο κέρδισε τους Ροχιμπλάνκος χάρη στα γκολ των Μάξι Γκόμεζ και Ιάγκο Άσπας – Δεύτερη απώλεια για την ομάδα του Σιμεόνε.

Την πρώτη της ήττα στη φετινή La Liga υπέστη το βράδυ του Σαββάτου η Ατλέτικο Μαδρίτης. Οι παίκτες του Ντιέγκο Σιμεόνε αποδείχθηκαν κατώτεροι των περιστάσεων και ηττήθηκαν εκτός έδρας από τη Θέλτα με 2-0, για την 3η αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος. Οι Ροχιμπλάνκος έμειναν μακριά από τον καλό τους εαυτό και έφυγαν με σκυμμένο το κεφάλι από το Βίγκο.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 46’ με τον Μάξι Γκόμεζ και στο 52’ ο Ιάγκο Άσπας έκανε το 2-0, για την ομάδα του Αντόνιο Μοαμέντ. Στο 70’ η Ατλέτικο έμεινε με δέκα παίκτες, λόγω της αποβολής του Σάβιτς με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Αυτή ήταν η δεύτερη γκέλα των Ερυθρόλευκων της Μαδρίτης, καθώς την πρώτη αγωνιστική είχαν έρθει ισόπαλοι 1-1 με τη Βαλένθια στο Μεστάγια.

Οι συνθέσεις:

ΘΕΛΤΑ (3-4-3): Άλβαρεθ, Ρονκάγλια, Καμπράλ, Αραούχο, Μάγιο, Λομπότκα (81′ Μέντεθ), Μπελτράν, Αλόνσο, Άσπας (88′ Μπουφάλ), Γκόμες, Σίστο (69′ Γιοκουσλού)

ΑΤΛΕΤΙΚΟ (4-4-2): Όμπλακ, Σάβιτς, Χιμένες (68′ Άριας), Γκοδίν, Λουίς, Κορέα (56′ Κάλινιτς), Σαούλ, Πάρτεϊ (56′ Λεμάρ), Κόκε, Κόστα, Γκριεζμάν

Δείτε το βίντεο με τα γκολ και τα καλύτερα στιγμιότυπα:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ