Ρεάλ Μαδρίτης – Λεγκανές 4-1 (vid)

Ρεάλ Μαδρίτης – Λεγκανές 4-1 (vid)

Εύκολο τρίποντο για τους Μερένχες, που έχουν το απόλυτο στη La Liga με «3 στα 3» - Δύο γκολ ο Μπενζεμά, από ένα οι Μπέιλ και Σέρχιο Ράμος.

Με πρωταγωνιστή τον Καρίμ Μπενζεμά, ο οποίος σκόραρε τα δύο από τα τέσσερα γκολ της ομάδας του, η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε εύκολα με 4-1 της Λεγκανές του Δημήτρη Σιόβα και πέτυχε την τρίτη νίκη της σε ισάριθμα παιχνίδια στη φετινή La Liga. Ο Ελληνας σέντερ μπακ ξεκίνησε βασικός και παρέμεινε στον αγωνιστικό χώρο μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Οι Μερένχες άνοιξαν το σκορ στο 17’ με ωραίο γυριστό του Γκάρεθ Μπέιλ, μετά από την κεφαλιά – πάσα του Ντάνι Καρβαχάλ. Στο 24’ οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν σε 1-1 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι και στο δεύτερο ημίχρονο ακολούθησε… καταιγίδα από γκολ! Στο 48’ ο Μάρκο Ασένσιο έκανε τη σέντρα από αριστερά και ο Μπενζεμά με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-1. Στο 61’ ο Γάλλος συνδυάστηκε άψογα με τον Μόντριτς και με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έδωσε προβάδισμα δύο γκολ στη Βασίλισσα. Το τελικό 4-1 διαμόρφωσε στο 66’ ο Σέρχιο Ράμος με εύστοχο χτύπημα πέναλτι.

Με αυτή τη νίκη η Ρεάλ διατήρησε το απόλυτο και βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας με 9 βαθμούς, με την Μπαρτσελόνα να έχει 6 πόντους και ένα ματς λιγότερο. Η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε το απόγευμα της Κυριακής θα υποδεχθεί την Ουέσκα.

Οι συνθέσεις:

ΡΕΑΛ (4-3-3): Κουρτουά, Καρβαχάλ, Βαράν, Ράμος, Μαρσέλο, Μόντριτς (62′ Ίσκο), Καζεμίρο, Κρόος, Μπέιλ (85′ Βάθκεθ), Μπενζεμά, Ασένσιο (78′ Θεμπάγιος)

ΛΕΓΑΝΕΣ (4-4-2): Κουέγιαρ, Χουανφράν, Μπουστίνθα, Σιόβας, Σίλβα, Εράσο (69′ Βέσγα), Πέρεθ, Γκουμπάου, Ελ Ζαρ (70′ Εν Νεσιρί), Σάντος (81′ Ρολάν), Καρίγιο

Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα από τη αναμέτρηση:  

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ