Ρονάλντο : «Η Βαγιαδολίδ θα μεγαλώσει κι άλλο»

Ρονάλντο : «Η Βαγιαδολίδ θα μεγαλώσει κι άλλο»

Ο Ρονάλντο στις πρώτες του δηλώσεις ως μεγαλομέτοχος της Βαγιαδολίδ παρουσιάστηκε βέβαιος για την επιτυχία αυτού του εγχειρήματος.

Τη Δευτέρα, ο Ρονάλντο απέκτησε το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της Βαγιαδολίδ και σε συνέντευξη Τύπου παρουσίασε το όραμά του για την ισπανική ομάδα και παρουσιάστηκε βέβαιος για την επιτυχία αυτού του πρότζεκτ.

Αναλυτικά όσα είπε το «Φαινόμενο»:

Για τον στόχο του: «Βασιστείτε σε εμάς για να εδραιώσουμε την Βαγιαδολίδ στην Πριμέρα και να συνεχίσουμε να έχουμε όραμα. Με την ύπαρξη ενότητας είμαι πεπεισμένος πως θα είναι πολύ εύκολο να κερδίσουμε».

Για τα κλειδιά της διαχείρισης: «Αυτή η νέα διοίκηση χαρακτηρίζεται από τέσσερις λέξεις: ανταγωνιστικότητα, διαφάνεια, επανάσταση και κοινωνία. Υπολογίζουμε στον φίλο Κάρλος Σουάρες, αλλά και το σύνολο των εργαζομένων τα τελευταία χρόνια».

Για το όραμα: «Μπορούμε να υπολογίζουμε με τους καλύτερους για να εκπληρώσουμε τους στόχους μας, στόχους που δεν θα μείνουν εδώ γιατί θέλουμε να μεγαλώσουμε και να φτάσουμε ως εκεί που μας επιτρέπουν οι φιλοδοξίες μας».

Για τον ανταγωνισμό: «Θέλουμε να διαμορφώσουμε την καλύτερη δυνατή ομάδα για να ανταγωνιστούμε. Βέβαια θα υπάρχει ένα καθαρό κοινωνικό περιεχόμενο σε όλες τις δράσεις μας για να ενημερώνεστε για τις κινήσεις της διοίκησής μας».

Για ότι είναι ένα ομαδικό πρότζεκτ: «Θέλω όλοι μαζί να διαμορφώσουμε αυτό το κλαμπ και προσκαλώ και τους οπαδούς μας να συμμετέχουν σε αυτό το πρότζεκτ. Να δίνουν ιδέες, να λένε τις απόψεις τους, να κάνουν κριτική. Θέλω όλοι να είστε μέρος αυτής της ομάδας, μέρος του παρόντος και του μέλλοντος της Ρεάλ Βαγιαδολίδ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ