Ροναλντίνιο: «Ο Μέσι είναι ο καλύτερος στην ιστορία»

Ροναλντίνιο: «Ο Μέσι είναι ο καλύτερος στην ιστορία»

Ο Ροναλντίνιο ρωτήθηκε για το ποιος είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών και η απάντηση του ήταν ο Λιονέλ Μέσι.

Ο Ροναλντίνιο παραχώρησε συνέντευξη στη Sport και μίλησε για τον κορυφαίο παίκτη στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Ο μάγος της μπάλας ήταν απόλυτος και ξεκάθαρος για το ποιον θεωρεί κορυφαίο τονίζοντας πως δεν είναι άλλος από τον Λιονέλ Μέσι, ο οποίος έχει καταφέρει όσα κανένας άλλος στον κόσμο, ενώ συνέκρινε τον Αργεντινό σούπερ σταρ και με τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

«Είναι ο καλύτερος στην ιστορία δίχως συζήτηση. Κανείς δεν έχει κάνει όσα έχει κάνει ο Μέσι. Μακάρι να παίξει για άλλα 20 χρόνια. Όσοι αγαπούν το ποδόσφαιρο, θέλουν να τον έχουν ακόμη περισσότερο στα γήπεδα. Νομίζω πως όταν σταματήσει, θα πρέπει να αποσυρθεί η φανέλα με το Νο10 και να μην τη φορέσει κανείς ξανά».

Για τη σύγκριση με τον Κριστιάν Ρονάλντο, απάντησε: «Δεν υπάρχει θέμα στο ποιος είναι ποιο ολοκληρωμένος. Είναι θέμα γούστου. Εγώ προτιμώ αυτό του Μέσι. Ο άλλος (Ρονάλντο) είναι ολοκληρωμένος. Έχει όλο το πακέτο. Το ίδιο όμως και ο Μέσι και από θέμα γούστου, προτιμώ το δικό του στυλ». Επίσης ο Ροναλντίνιο μίλησε και για τον Κουτίνιο, για τον οποίο είπε πως θα ήθελε να έχει συνεργαστεί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ