Σουάρες : «Ευπρόσδεκτος στην Μπαρτσελόνα ο Πογκμπά»

Σουάρες : «Ευπρόσδεκτος στην Μπαρτσελόνα ο Πογκμπά»

Ο Λουίς Σουάρες κάλεσε εμμέσως τον Πολ Πογκμπά στην Μπαρτσελόνα, τονίζοντας πως ο Γάλλος μέσος είναι ευπρόσδεκτος στην ομάδα του.

Ο Λουίς Σουάρες παραχώρησε δηλώσεις σε ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό και αναφέρθηκε με ιδιαίτερα κολακευτικό τρόπο στον Πολ Πογκμπά, τον οποίο κάλεσε να φορέσει τη φανέλα της Μπαρτσελόνα και να συνυπάρξει με τον Ουρουγουανό επιθετικό.

«Είναι παίκτης που βρίσκεται στην ελίτ του ποδοσφαίρου και έχει κερδίσει τα πάντα. Θέλουμε πάντα να έχουμε τους καλύτερους. Δεν ανήκει στην Μπαρτσελόνα, αλλά θα ήταν ευπρόσδεκτος», ανέφερε χαρακτηριστικά ο 31χρονος φορ των Μπλαουγκράνα στον RAC1.

Ο Γάλλος μέσος συνδέθηκε με την Μπαρτσελόνα στη διάρκεια της θερινής μεταγραφικής περιόδου, την ώρα που αντιμετώπιζε διαταραχή στη σχέση του με τον Ζοζέ Μουρίνιο και σκεφτόταν σοβαρά το ενδεχόμενο αποχώρησης. Στους Κόκκινους Διαβόλους μεταγράφηκε το καλοκαίρι του 2016 από τη Γιουβέντους, όταν και είχε αποτελέσει την κορυφαία μεταγραφή στη μέχρι τότε ιστορία του ποδοσφαίρου, ενώ με τη φανέλα τους έχει μετρήσει 99 εμφανίσεις και 17 γκολ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ